Nieuwsbrief

Wist je dat paarden in de winter ook sterk kunnen zweten bij intensieve training?

Handige tips, leuke (webshop) acties, nieuwe onderzoeken en toffe video's willen we graag met je delen! Bekijk hier de nieuwsbrief van vorige maand

Meld je hier aan

Adviesfilter
Advies over
Houderij

 

BeetNote Senioren

Pavo SpeediBeet voor oudere paarden
Pavo SpeediBeet is een ideaal product voor oudere paarden. Na het weken is het voer smakelijk en gemakkelijk te eten, zelfs als je paard één of meer tanden of kiezen mist. Naarmate paarden ouder worden neemt de efficiëntie in hun maagdarmstelsel om voedsel te verteren, af. Door het bewerkingsproces is SpeediBeet zeer licht verteerbaar en daarom ideaal voor deze paarden.
 
Een dankbare klant
Paardeneigenaar Petra Swanston, had, net als zoveel eigenaren van oude paarden, grote moeite om haar paard op gewicht te houden. Hij had diarree en zijn conditie werd steeds slechter, dus overwoog ze om hem vanwege zijn leeftijd en slechte gezondheid te laten inslapen. Een van haar vriendinnen adviseerde SpeediBeet, dat zeer smakelijk is, en vol zit met gemakkelijk verteerbare vezels. Dus in een laatste poging begon Petra SpeediBeet te voeren.
 
Ik adviseer SpeediBeet aan bijna iedereen die ik ken....!
Petra vertelt: “En zo begon het langdurige proces… naast poeder van de bast van de Rode Iep, dat bekend staat om zijn medicinale werking, gaven we hem drie keer per dag SpeediBeet. Geleidelijk aan hield de diarree op en werd hij weer wat dikker. Nu, vijf jaar later, is hij in betere conditie dan ooit”. En Petra voegt toe: “Dankzij jullie fantastische SpeediBeet vierde mijn Galloway op 27 augustus 2012 zijn 35e verjaardag. Ik adviseer SpeediBeet aan iedereen die ik ken!”