Nieuwsbrief

Wist je dat paarden in de winter ook sterk kunnen zweten bij intensieve training?

Handige tips, leuke (webshop) acties, nieuwe onderzoeken en toffe video's willen we graag met je delen! Bekijk hier de nieuwsbrief van vorige maand

Meld je hier aan

Nieuwsberichten

Voorwaarden Pavo Horse Event VIP-dag

Super leuk om een VIP-dag op Horse Event mee te maken. We hebben aan de actie een paar regels gehangen, zodat alles eerlijk verloopt. Om kans te maken op de prijzen moet je de Facebook pagina van Pavo liken. Je kunt alleen aanspraak maken op prijzen wanneer je de Facebook pagina van Pavo paardenvoer hebt geliked. Van prijswinnaars hebben we het adres nodig om de kaarten te kunnen opsturen. Deze adressen worden alleen voor deze actie gebruikt, daarna worden ze niet bewaard of aan derden verstrekt. Foto’s die je opstuurt mogen door Pavo worden gebruikt voor commerciële doeleinden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd, anders dan op sociale media Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Na bekendmaking van de winnaar heeft deze tot een week na bekendmaking om te reageren. Daarna wordt de prijs aan een ander toegekend. Winnaars worden bekend gemaakt via Facebook.  
Lees verder >

Pavo Fryso bokaal: 30 dressuurpaarden naar halve finale

De laatste selectiewedstrijd voor de Pavo Fryso Bokaal vrijdag 14 augustus in Oldeholtpade was veruit de grootste. Het was immers het laatste moment om jonge talentvolle Friese paarden aan de jury te tonen en kans te maken op een plaatsje in de halve finale te Drachten. Daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. Maar liefst 47 combinaties kwamen in actie. De jury kende aan dertig paarden 65 punten of meer toe en zij mogen zich opmaken voor de halve finale op vrijdag 11 september in Drachten, met daarvoor nog de instructiedagen.
Lees verder >

Pavo Fryso bokaal: Dertien dressuurpaarden naar halve finale

Maar liefst dertien van de zestien paarden die zondag 2 augustus deelnamen aan de voorselectie voor de Pavo Fryso Bokaal in Hilvarenbeek ontvingen een ticket voor de halve finale in Drachten. Een uitstekend resultaat. Het hoogste aantal punten werd behaald door Jan Les Neurès Macralles (Jasper 366). Met Bibi Westerhuis in het zadel kende de jury hem 79 punten toe, goed voor de winst bij de vierjarige hengsten/ruinen.    
Lees verder >

DIM 2015

Van 6 t/m 12 Juli 2015 vonden de Duitse Kampioenschappen voor Ijslandse paarden plaats in Neuler. In de video wordt een leuke impressie gegeven van het evenement. Pavo was natuurlijk ook aanwezig met een stand.
Lees verder >

Pavo Fryso bokaal: Geen uitschieters in eerste Pavo Fryso-selectie

De eerste voorselectie voor de Pavo Fryso Bokaal dressuuraanleg vond zaterdag 11 juli 2015 plaats tijdens de fokdag in Kootwijk. Van de juryleden Aat van Essen en Monica Drohm kregen dertien jonge dressuurpaarden 65 punten of meer voor hun verrichting. Daarmee zijn zij afgevaardigd naar de halve finale, die vrijdag 11 september plaatsvindt in Drachten.  
Lees verder >

Tuigpaard Bastiaan steelt show op CSI Twente

Vier politici en een zanger beoordeelden zondagmiddag 29 juni op CSI Twente in Geesteren de Pavo Masterclass Tuigpaarden, supported by Horses2fly & Leen Soldaat Trainings Systems, en wezen Bastiaan als winnaar aan. Het is de eerste zege voor Erik van der Veen in promotietour van dit jaar en een terechte.    
Lees verder >