Nieuwsbrief

Wist je dat paarden in de winter ook sterk kunnen zweten bij intensieve training?

Handige tips, leuke (webshop) acties, nieuwe onderzoeken en toffe video's willen we graag met je delen! Bekijk hier de nieuwsbrief van vorige maand

Meld je hier aan

Carolien Staal

Manager Marketing Communications

Manlief wil met mij de supermarkt niet meer in, omdat ik steeds de verpakkingen en reclames sta te bestuderen. Ik ben dag en nacht met mijn vak bezig. Ik ben er trots op hoe we bij Pavo met onze klanten praten. Ik ben zelf verantwoordelijk voor de website en de facebook pagina. Daar komen de mooiste verhalen voorbij.  
Bij Pavo moeten alle producten wetenschappelijk verantwoord én in de praktijk getest zijn voordat we het op de markt brengen. En wij adviseren géén voer aan paarden die het niet nodig hebben. Als er aan onze integriteit wordt getwijfeld is het hele team van slag. Daarom vind ik het belangrijk dat we transparant zijn over ons merk. Iedereen mag komen kijken. 
Mijn draver heb ik weggeven toen mijn vriend en ik gingen verhuizen. Zijn verzorgster ging zo huilen bij het nieuws dat we weggingen dat ik het niet over m’n hart kreeg het paard mee te nemen. Nu heb ik een Welsh Cob. Die is wat minder vlug.

 


Contact Carolien Staal

+31 (0)6 53 31 87 42
carolien.staal@pavo.net