Nieuwsbrief

Wist je dat paarden in de winter ook sterk kunnen zweten bij intensieve training?

Handige tips, leuke (webshop) acties, nieuwe onderzoeken en toffe video's willen we graag met je delen! Bekijk hier de nieuwsbrief van vorige maand

Meld je hier aan

Heleen van Pol

Ik werk dagelijks met de consument, maar ben er zelf ook één. Ik sta midden in de doelgroep van Pavo; een typisch paardenmeisje. Pavo heeft een eerlijke kijk op hoe je paard gezond kunt houden. Het is fascinerend hoe wij ons bij Pavo oprecht druk kunnen maken over een te mager paard dat we op internet gevonden hebben. Ik kan het zelf slecht verdragen als mensen kwaad spreken over Pavo, dat trek ik me echt persoonlijk aan. Op wedstrijd kies ik toch altijd weer voor m’n Pavo-jack.
Ik rijd bijna uit nood samengesteld of SGW. Mijn paard heeft namelijk één talent; lief zijn. Hij was eigenlijk al ouderwets toen hij geboren werd en meer dan Z-dressuur zat er niet echt in. Dan kun je verkopen of overstappen naar iets anders. De clou is dat je je gewoon inschrijft en begint. Het is veel leuker dan enger. Ondertussen train ik me te blubber en ben ik bloedfantiek in de klasse L… Elf jaar geleden kwam ik door mijn afstudeeropdracht op Horse Event terecht. Ondertussen ben ik met het evenement vergroeid. Iedereen bij Pavo weet dat ik die week in Deurne zit!


Sinds 2016 werkt Heleen niet meer bij Pavo, maar toch zien we haar nog regelmatig voorbij komen in onze vele VoerAdvies video’s die ze altijd met veel enthousiasme en verstand van zaken gepresenteerd heeft.

 


Contact Heleen van Pol

+31 (0)485 - 490 700
heleen.vanpol@pavo.net