Pavo, voeding en verzorging van paarden
Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang handige tips, leuke acties en specialistisch advies over de gezondheid van jouw paard in je mailbox!

Pavo Paardenvoer; zorg voor de gezondheid van jouw paard!

Geïnspireerd door jouw zorg voor de gezondheid voor je paard, maken wij topkwaliteit paardenvoer, gebaseerd op de wetenschap en in de praktijk getest. BECAUSE WE CARE...

Gezonde paardenvoeding - fokkerij

Onze fokkerijvoeders zijn gebaseerd op het befaamde 'Podo-concept'. Pavo investeert in wetenschappelijk onderzoek naar voeding voor merries en veulens. Alle recepten zijn samen met fokkers in de praktijk getest.

Producten, zoek hier het juiste voer voor je paard

Volledige dagelijkse verzorging

Pavo Essentials

Voor paarden die moeten presteren

Pavo Sport

Gezondheid voor merrie en veulen

Pavo Fokkerij

Voor bijzondere situaties

Pavo Supplementen

Heb jij tussen de 5 en 10 paarden op hetzelfde krachtvoer? Dan is de Pavo BigBox de perfecte oplossing! Gewoon bij je thuis geleverd en een stuk voordeliger dan zakgoed. Bekijk hier alle voordelen:

Lees verder

Pavo bestaat 50 jaar! En om dit te vieren staat het hele jaar in het teken van (win)acties, weetjes, trends, nieuwe producten en fantastische prijzen. Volg ons op social media en zorg dat je niets mist!

Lees verder

Pavo Ease&Excel is een innovatief sportvoer ter ondersteuning van een gezonde maagfunctie. Het is een volledig krachtvoer speciaal voor paarden met een gevoelige maag en/of slechte eetlust en nerveuze en gestreste paarden.

Lees verder

Informatie, voeradvies, artikelen en video's

Voeding en Gezondheid

Video's en artikelen over voeding en gezondheid van paarden. Onder andere over graslandbeheer, hoefbevangenheid, natuurlijk eetgedrag en de werking van het spijsverteringsstelsel.

Lees verder

Voeding en Training

Video's en artikelen over voeding, gezondheid en training van sportpaarden. Met artikelen over spieropbouw, snelle en langzame energie en voeradviezen voor sportpaarden. Onze toppers vertellen hoe zij hun paarden trainen.

Lees verder

Voeding en Fokkerij

Video's en artikelen over alles wat met fokkerij te maken heeft. Over de invloed van voeding op de gezondheid van merries en veulens, over gezond opgroeien, keuringsklaar maken en nog veel meer.

Lees verder

15 meest gestelde voedingsvragen

Wist je dat je met al je vragen over voeding bij ons terecht kunt? Onze voedingsdeskundige Djilan geeft vast antwoord op jullie meest gestelde voedingsvragen. Lees ze hier allemaal!

Lees verder

Over Pavo

Ons merk en onze missie

Pavo staat voor gezonde voeding van de beste kwaliteit. Wat betekent dat precies? Lees hoe wij veiligheid van onze grondstoffen borgen en welke wetenschappelijke onderzoeken er zijn uitgevoerd.

Lees verder

De mensen van Pavo

Because we care

Werken bij Pavo betekent passie voor paarden. We begrijpen dat alleen het allerbeste goed genoeg is. Waarom? Omdat we zelf een bijzondere band hebben met paarden... Maak kennis met het team van Pavo.

Lees verder

Verkooppunten

Waar koop je Pavo?

Ben je overtuigd van de producten van Pavo? Kijk dan hier naar een verkooppunt bij jou in de buurt, of vind een webshop waar je vanuit je huis kunt bestellen.

Lees verder

Referenties

Bekende klanten

Een groot aantal sporters, (op)fokkers en organisaties vinden de gezondheid van hun paarden net zo belangrijk als wij. Met deze paardenhouders ontwikkelen wij onze producten. Hier een greep uit onze 'bekende klanten'.

Lees verder