Nieuwsbrief

Wist je dat paarden in de winter ook sterk kunnen zweten bij intensieve training?

Handige tips, leuke (webshop) acties, nieuwe onderzoeken en toffe video's willen we graag met je delen! Bekijk hier de nieuwsbrief van vorige maand

Meld je hier aan

Adviesfilter
Advies over
Houderij

 

Wanneer alleen het beste goed genoeg is

Hier het verhaal van een klant uit Denemarken, die een paard kocht in een zeer slechte voedingsconditie. Zij vroeg adveis bij de Deense voedingsdeskundige van Pavo en stuurde ons het onderstaande verhaal.

Er lijkt geen einde te komen aan het winterse weer. Buiten is alles wit gekleurd en de dagen zijn koud en donker. In een jaar als deze, met eindeloze donkere winterdagen waar geen einde aan lijkt te komen, zijn we extra blij met Pavo voer.

Wij hebben Pavo HealthBoost en het nieuwe super voer Pavo Care4Life gebruikt is om de paarden zowel fysiek als mentaal in topconditie te houden. En de resultaten spreken voor zich! Ten eerste hebben de paarden de hele winter door hun werkwilligheid en motivatie behouden. Daarnaast zijn ze hun stralende en zachte vacht niet verloren. En niet te vergeten, geen een paard heeft een training gemist door ziekte.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Je paard goed en gezond voer voeren is de basis waaruit goede prestaties voortkomen.

Onderstaande foto’s laten zien wat een verschil Pavo kan maken!

 


Na 9 maanden is het verwaarloosde paard een stuk beter, met Pavo paardenvoer
Verwaarloosd paard wordt opgekanpt met behulp van Pavo Paardenvoer

Het rantsoen voor dit paard is onbeperkt ruwvoer met als aanvulling het volgende krachtvoer:

  • Pavo Sportsfit (3 keer per dag)
  • Pavo Care4Life (1 keer per dag)
  • Pavo SlobberMash (na het trainen, een keer per dag) mengen met
  • Pavo HealthBoost
  • Pavo Elyte
  • Pavo NervControl.

De eerste foto is zes weken na aankomst genomen. De middelste foto’s is na negen maanden het bovenstaande rantsoen. En de laatste foto is genomen nadat het paard 11 maanden Pavo heeft gehad. Deze beelden spreken voor zich, vind je niet?