Nieuwsbrief

Wist je dat paarden in de winter ook sterk kunnen zweten bij intensieve training?

Handige tips, leuke (webshop) acties, nieuwe onderzoeken en toffe video's willen we graag met je delen! Bekijk hier de nieuwsbrief van vorige maand

Meld je hier aan

Pavo Fryso bokaal: Dertien dressuurpaarden naar halve finale

Maar liefst dertien van de zestien paarden die zondag 2 augustus deelnamen aan de voorselectie voor de Pavo Fryso Bokaal in Hilvarenbeek ontvingen een ticket voor de halve finale in Drachten. Een uitstekend resultaat. Het hoogste aantal punten werd behaald door Jan Les Neurès Macralles (Jasper 366). Met Bibi Westerhuis in het zadel kende de jury hem 79 punten toe, goed voor de winst bij de vierjarige hengsten/ruinen.

 

 

Lisa Spronck stuurde Levy v.d. Boezem (Jisse 433) naar 68 punten en voor Renske Gravendeel met Jinse BV (Gjalt 426) waren er 66 punten. Beide paarden in de groep vijf- en zesjarige hengsten/ruinen mogen door. Voor Haike 482 (Arjen 417) onder Leonie Evink waren er 73 punten. Delta fan Dilewinne (Onne 376) scoorde 70 punten met Isabelle Vroomans in het zadel. Manon Weterings won met Kate FT (Gjalt 426) bij de vierjarige merries met 68 punten. Drie combinaties scoorden 66 punten. Dat zijn Cindy Verhoeven met Jeltje (Aan 416), Nynke Bouma met Lena Diana B. (Take 455) en Annemiek Goedel met Lot fan Veldzicht (Beart 411). Voor Linda Boon en Lonneke G. (Doaitsen 420) waren er 65 punten. Als beste bij de vijf- en zesjarige merries kwam Kroonmerrie Diamant Tr. van de Sprong (Andries 415) uit de bus. Met Judith van de Lockand in het zadel behaalde ze 75 punten. Wendy van der Zeyden kreeg met Feebe (Tsjabring 429) 67 punten toegekend en Leonie Evink met Inita fan Henswoude (Eibert 419) behaalde 65 punten.

Tekst: Ellen Franke

Overige berichten

> 5 redenen om op Pavo Vital te stemmen
> Pavo feliciteert Hippische Ondernemer van het Jaar
> 5 redenen om Pavo te bezoeken op Horse Event 2017
> Pavo lezingen tijdens WK IJslandse Paarden
> 5 voedingstips bij de meest voorkomende trainingsproblemen
> Hoe voer je een paard op leeftijd, zodat hij langer fit en gezond blijft?
> Hoe maak je je weide klaar voor het weideseizoen?
> Van de stal naar de weide
> Lacteren is topsport