Nieuwsbrief

Wist je dat paarden in de winter ook sterk kunnen zweten bij intensieve training?

Handige tips, leuke (webshop) acties, nieuwe onderzoeken en toffe video's willen we graag met je delen! Bekijk hier de nieuwsbrief van vorige maand

Meld je hier aan

Nieuwsberichten

Pavo Masterclass Tuigpaarden in vernieuwde vorm

De Masterclass tuigpaarden competitie wordt in een nieuw  jasje gestoken. Het vaste showonderdeel van menig internationaal spring- en dressuurconcours wordt een promotieblok van de tuigpaardensport in de breedste zin van het woord.   
Lees verder >

Thuisbezorgservice Pavo producten

Krijg jij je voer liever thuis bezorgd in plaats van steeds met zakken voer in je auto rond te rijden? Grijp je soms wel eens mis bij je voer leverancier of hebben ze nét die ene specialiteit niet? Vanaf nu bieden onze  Pavo dealers de mogelijkheid om je Pavo artikelen vanaf 250kg thuis of op stal bezorgd te krijgen binnen 2 werkdagen.
Lees verder >

Pavo partner van Deense Hippische Sportfederatie

Vanaf april 2014 is Pavo officieel partner van de Deense Hippische Sportfederatie. Samen met Everhorse.com is Pavo hoofdsponsor van het Kampioenschap voor springpaarden. In 2015 komen daar ook de Kampioenschappen voor jonge dressuurpaarden bij.
Lees verder >

April is Facebook actiemaand

Op dinsdag 1 april start de Pavo Facebook Actiemaand. Dit jaar zetten we de producten DailyPlus en Care4Life in het zonnetje. Iedere week stellen we een vraag en iedere dag verloten we onder de inzenders een 15 kg verpakking Care4Life of DailyPlus. Daarnaast maak je kans op een jaar lang gratis DailyPlus of Care4Life voor je paard. Deze verloten we onder alle fans (likes) van onze pagina op de laatste dag.
Lees verder >

Klinische avonden GD, Pavo en Virbac weer doorslaand succes

Enthousiaste geluiden vielen te beluisteren bij zo’n 200 paardendierenartsen, die op 25 en 26 februari één van de twee klinische avonden van de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD), Pavo en Virbac bijwoonden. De bijeenkomsten werden gehouden bij springstal van familie Van der Vleuten in Someren en het nieuwe KWPN centrum in Ermelo.
Lees verder >

FRUCTAAN-ALARM!

FRUCTAAN-ALARM: Paardenhouders let op je paard of pony als je deze in de wei zet! Momenteel zijn er koude nachten en zonnige dagen. Op deze dagen is de kans op hoefbevangenheid aanzienlijk groter. We hebben al een aantal meldingen binnen van hoefbevangen paarden. CHECK DE FRUCTAAN-INDEX  
Lees verder >