Nieuwsbrief

Wist je dat paarden in de winter ook sterk kunnen zweten bij intensieve training?

Handige tips, leuke (webshop) acties, nieuwe onderzoeken en toffe video's willen we graag met je delen! Bekijk hier de nieuwsbrief van vorige maand

Meld je hier aan

Nieuwsberichten

Pavo SpeediBeet categorie winnaar!

Super trots en blij zijn we met de overwinning van Pavo SpeediBeet in de categorie Voer(benodigdheden) bij de Horses Product van het jaar verkiezing.
Lees verder >

Pavo hoofdsponsor van EWEN congres

In september 2014 wordt op de Universiteit van Leipzig het 7e EWEN congres gehouden. Hier komen 150 wetenschappers en paardenvoer experts uit de hele wereld bij elkaar om te spreken over de laatste onderzoeken en ontwikkeling op het gebied van paardenvoeding. Omdat Pavo staat voor gezonde paardenvoeding zijn wij vanzelfsprekend een van de hoofdsponsors van dit congres. En daar zijn we trots op! Bezoek de pagina van het EWEN Congres
Lees verder >

Meetlintjes naar India

Op verzoek van Brooke Hospital gaan er 20 meetlintjes voor paarden op de post richting India om dierenartsen te helpen bij de voorlichting van eigenaren van de (werk)ezels en als hulpmiddel bij het opvangen van zieke of verzwakte ezels. Wij wensen Brooke heel veel succes bij hun fantastische werk!!  
Lees verder >

Christa Larmoyeur - Weer in de schoolbanken (nov 2013)

Sinds drie kwart jaar zit ik weer in de schoolbanken. Gelukkig niet elke dag want dat zou mij niet meer lukken, maar één a twee keer in de maand.
Lees verder >

Onderzoek door hogeschool VHL

Voor een school onderzoek voor de studie Equine Leisure and Sports zijn 2 studentes van hogeschool Van Hall Larenstein (Kristel Diepeveen en Jessica Snijder) op zoek naar paardeneigenaren die mee willen helpen het onderzoek uit te voeren.
Lees verder >

Christa Larmoyeur - Indoorseizoen van start (okt 2013)

Een paar weken geleden is het indoorseizoen weer van start gegaan. Voor sommige paarden is dat altijd even weer wennen. Tenslotte is er binnen vaak veel meer te zien dan tijdens de meeste buiten concoursen. Alles is dichterbij en ook het geluid is vaak heftiger.
Lees verder >