Nieuwsbrief

Wist je dat paarden in de winter ook sterk kunnen zweten bij intensieve training?

Handige tips, leuke (webshop) acties, nieuwe onderzoeken en toffe video's willen we graag met je delen! Bekijk hier de nieuwsbrief van vorige maand

Meld je hier aan

Nieuwsberichten

Opening Pavo fabriek in Pinto (Madrid, Spanje)

Pavo heeft de deuren geopend van zijn nieuwe paardenvoer fabriek in Pinto (Madrid). De Pavo producten worden vervaardigd en gecommercialiseerd door het bedrijf Nanta in Spanje en Portugal. Er is bijna 2 miljoen euro geïnvesteerd in deze strategische fabriek om zo de toekomst plannen om Europees marktleider in paardenvoer en supplementen te worden te realiseren. Voor de productie en het verpakken van voer wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Gezien de hoge verwachtingen werden er 2 open dagen gehouden en o.a Anton Baarslag (Directeur van Pavo) was hierbij aanwezig.
Lees verder >

Pavo veulenmelk

Nadat dit veulen deze emmer Pavo veulenmelk op heeft past het vast niet meer in de kofferbak.
Lees verder >

Pavo veulen geboren!

Op 28 maart 2011 is het merrieveulen 'Solandra noir' geboren. De vader van het veulen is de zeer succesvolle Oldenburgse hengst Sandro Hit. De eigenaresse, mevrouw Matschek, heeft afgelopen jaar bij Pavo een dekking gewonnen voor een van de hengsten van Paul Schockemöhle. Het Pavo-team feliciteert mevrouw Matschek en wenst haar veel succes met haar merrie in de toekomst.
Lees verder >