Nieuwsbrief

Wist je dat paarden in de winter ook sterk kunnen zweten bij intensieve training?

Handige tips, leuke (webshop) acties, nieuwe onderzoeken en toffe video's willen we graag met je delen! Bekijk hier de nieuwsbrief van vorige maand

Meld je hier aan

Nieuwsberichten

Zaterdag 6 juni: de Dag van het Oudere Paard

Op zaterdag 6 juni organiseert  Stichting De Paardenkamp in Soest in samenwerking met Pavo de Dag van het Oudere Paard. Hoe houd je oudere paarden of pony’s gezond? Heeft een ouder wordend paard andere voeding of verzorging nodig? Deze vragen worden allemaal beantwoord. Meer dan twintig deskundigen komen tijdens deze dag aan het woord en iedereen die voor een ouder paard zorgt, is van harte welkom.  
Lees verder >

Nieuwe video: Het belang van eiwit voor sportpaarden

Wanneer een sportpaard te weinig eiwit binnenkrijgt, kan dit de prestaties negatief beïnvloeden. Doordat weiland steeds minder bemest wordt, lopen de eiwitgehaltes in ruwvoer terug. Krijgt jouw paard voldoende eiwit binnen? In deze nieuwe video vind je het antwoord! Meer weten over het belang van eiwit? lees dan het artikel.
Lees verder >

Wedstrijdchecklist

Als je op wedstrijd gaat, is het belangrijk dat je niets vergeet. Halster, peesbeschermers, zweep , paspoort, zo veel om aan te denken. Met deze handige checklist, is te laat ontdekken dat je iets niet bij hebt, verleden tijd!
Lees verder >

Winnaars van de tweede winactie zijn bekend!

De winnaars van de tweede winactie in de Pavo Facebook Sportmaand zijn bekend! De 3 Pavo fleecedekens gaan naar; - Melissa, reageerde op TopSport - Sylvana, reageerde op TopSport - Cindy, reageerde op AllSports Gefeliciteerd! We gaan via e-mail contact met jullie opnemen. En... houd allemaal de Facebookpagina van Pavo in de gaten, want vanavond gaat de derde winactie alweer los!
Lees verder >

Winnaars van de eerste winactie zijn bekend!

De winnaars van de kaarten voor de Paard & Lifestyle Masterclass zijn bekend. Lisa Jochoms en Cindy Pelgrims van harte gefeliciteerd. We hopen dat de Masterclass voor jullie heel leerzaam maar vooral ook gezellig wordt. Alvast heel veel plezier! Lisa en Cindy wonnen de kaarten door deel te nemen aan de winactie op de Facebookpagina van Pavo in de Pavo Facebook Sportmaand. Deze sportmaand loopt gedurende April 2015. Tijdens deze maand zijn er wekelijks mooie prijzen te winnen. We nemen via Facebook contact op met de winnaars.
Lees verder >

Pavo Facebook Sportmaand

De maand april staat bij Pavo helemaal in het teken van Sportpaarden. We delen tips en video’s over de voeding en gezondheid van jouw (top)sportpaard. Daarnaast hebben we deze maand maar liefst 4 win-acties en één hoofdprijs aan het einde van de maand. De winactie’s worden vanaf 1 april elke woensdag bekend gemaakt.  Op 30 April is de grote finale en maken we de 5 winnaars van 100 kg Pavo sportvoer bekend. Deze winnaars worden getrokken uit de deelnemers aan de 4 weekacties.
Lees verder >

< vorige 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 13 volgende >