Nieuwsbrief

Wist je dat paarden in de winter ook sterk kunnen zweten bij intensieve training?

Handige tips, leuke (webshop) acties, nieuwe onderzoeken en toffe video's willen we graag met je delen! Bekijk hier de nieuwsbrief van vorige maand

Meld je hier aan

Nieuwsberichten

Pavo KNHS Beloftentrainingen regio Brabant op bezoek in de Mueslifabriek!

Op donderdag 19 februari bezochten de talenten van de Pavo KNHS Beloftentrainingen regio Brabant de fabriek van Pavo in Heijen. De dag bestond uit een uitgebreide rondleiding, een presentatie en een lunch met broodjes en soep. De deelnemers gaven aan het erg leuk te vinden om te zien hoe alles werkt en hoeveel stappen er gemaakt moeten worden voordat het voer aan hen geleverd kan worden!  
Lees verder >

Resultaten 2de manche WEN

Het is misschien niet de naam die u vooraan zou verwachten, maar toch is het Dimitri Taeijmans die de Pavo Hengstencompetitie van de WEN weet te winnen bij de zevenjarigen. Met de Z-gekeurde Don's Diamant (Diamant de Semilly) is Taeijmans intussen al lang geen outsider meer, maar wel een taaie klant. Hij won vorig jaar in Moerzeke met "zijn Diamant" ook al bij de zesjarigen. Taeijmans was een stuk sneller dan de tweede en traagste foutloze van de vier barragekandidaten, Walter Lelie met Inonstop vh Voorhof (Nonstop). Na ook al een derde plaats en dubbel foutloos in de eerste manche komt deze gloednieuwe combinatie onverwacht aan de leiding van de vroege tussenstand. Patrik Spits (Donckervoort) werd vandaag derde, Nick Vrins (Cumthago C) vierde. Zij bleven niet meer foutloos in de herkansing.
Lees verder >

Resultaten 1ste manche BWP Keuring

De eerste winnaars van de Pavo Hengstencompetitie powered by Emerald in 2015 zijn Extra Special en Certain vd Begijnakker Z. Bij de zesjarigen won de Nederlandse amazone Anouck Kort op Extra Special, die Stal Artemis kocht op de laatste Star Auction. De veilingtopper van diezelfde Star Auction Jonsaunier vd Dwerse Hagen werd tweede onder Neriske Prinsloo. Op drie stond Cedric Gysbrechts met Quilimbo.   
Lees verder >

Denis Lynch en Pavo topper Marcus Ehning smaakmakers op Jumping de Achterhoek

Het publiek dat vandaag, zaterdag, op Jumping de Achterhoek rijendik langs de lijn stond werd getrakteerd op schitterende ritten van topruiters. Nadat de Duitser Marcus Ehning, de nummer drie op de wereldranking, de Grote Prijs op CSI1* niveau (1.30m) won, schreef de Ier Denis Lynch, 33e op de wereldranking, laat op de avond de Medium Tour finale (1.40m) op naam. Allebei op een wijze waarbij de ervaring er vanaf spatte.
Lees verder >

Pavo Nieuws december 2014, over brokkelhoeven, slobber aanmaken (video) en soja-bonen

Voor wie nog niet geabonneerd is op de maandelijkse nieuwsbrief van Pavo is hier de webversie te bekijken. http://wqd.nl/NauZz
Lees verder >

Elstar (28 jaar) heeft geluk gehad

Toen we in oktober 2014 aan onze klanten vroegen om verhalen met hun 18-plusser met ons te delen ontvingen we er maar liefst 1365 via facebook en e-mail. Eén ervan is Mariëlle Wels met haar Elstar. een paard dat heel veel geluk heeft gehad om 'gered' te worden. Wij mogen haar verhaal publiceren.
Lees verder >

< vorige 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 13 volgende >