Pavo, voeding en verzorging van paarden
Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang handige tips, leuke acties en specialistisch advies over de gezondheid van jouw paard in je mailbox!

Duitse Agri-Marketing-Prijs 2011, 2e plaats voor Pavo

De Duitse Marketing Prijs erkent uitzonderlijk creatieve en overtuigende reclamecampagnes van de afgelopen twee jaar in de Agribusiness.

Pavo Duitsland heeft met de campagne “De juiste energie voor uw paard” de 2e plaats behaald in de categorie ‘Dierhouderij’ achter Boehringer Ingelheim. Deze prestigieuze marketingprijs kent 800 inzendingen en wordt iedere twee jaar uitgereikt op de grootste landbouwbeurs ter wereld; de Agrartechnica‘ en wordt toegekend aan creatieve en overtuigende campagnes in de Agrarsiche sector. Met de slogan “Krijgt jouw sportpaard de juiste energie?” speelt marketeer Christian Dietz provocerend in op de angst van ruiters om de gezondheid van hun paarden.

Christian Dietz: “De onderscheiding bevestigt dat we met onze creaties de juiste zenuw raken. Met onze manier van communiceren verplaatsen we ons in de klant en proberen we de voordelen voor hen op de voorgrond te plaatsen.” Daarnaast gebruikt het Hamburgse bureau altijd resultaten uit marktonderzoeken in de communicatie aan de doelgroepen. “Op die manier kunnen we er zeker van zijn dat de advertentie de doelgroep daadwerkelijk aanspreekt en niet gebaseerd is op aannames over de denkwijze van de klant”, licht Dietz toe.

Overige berichten

> Pavo Ruwvoer Quickscan is gekozen tot Horses Product van het jaar!
> Pavo past vitamine- en mineralengehaltes aan in haar voeders
> EUROFINS EN PAVO PRESENTEREN DE ‘RUWVOER QUICKSCAN’
> Dressuurstal Van Baalen blij met nieuwe sponsor Pavo!
> Pavo en Tweespan zetten samenwerking Pavo Fryso Bokaal voort
> Pavo sponsor selectie World Breeding Dressage Championships
> Nieuwe Nature's Best; Minder granen en suikers verder omlaag
> Klinische Avond Paard 2016
> Pavo nieuwe official partner KNHS