Nieuwsbrief

Wist je dat paarden in de winter ook sterk kunnen zweten bij intensieve training?

Handige tips, leuke (webshop) acties, nieuwe onderzoeken en toffe video's willen we graag met je delen! Bekijk hier de nieuwsbrief van vorige maand

Meld je hier aan

Kom naar de Pavo Cup clinic op vrijdagavond 5 juni

De Pavo Cup is inmiddels een begrip in de dressuurwereld. Dit jaar bestaat deze talentenjacht voor vier- en vijfjarige dressuurpaarden 20 jaar. Tijd voor een feestje! Een feestje waarbij we niet alleen terugkijken, maar vooral vooruit kijken. Een aantal aanpassingen in de Pavo Cup zullen vanaf dit jaar worden doorgevoerd, deze clinic maakt duidelijk welke dat zijn.

Wim Ernes, Johan Hamminga en Gert van den Hoorn geven deze avond - aan de hand van combinaties in de baan – waar de jury vooral op let bij deze talentenjacht. Hoe willen we dat de paarden worden voorgesteld? En wat vragen we van ze? Leerzaam voor iedereen die dit jaar in de Pavo Cup van start wil gaan, maar ook leerzaam voor een ieder die meer wil weten over de beoordeling van het jonge dressuurpaard onder het zadel. Een mooie bijeenkomst om bij te zijn en bovendien is de toegang gratis! Meld u daarom direct aan via het formulier en kom vrijdagavond 5 juni om 19.30 uur naar het KWPN Centrum in Ermelo. De clinic zal rond 10.00 uur afgelopen zijn.

Overige berichten

> Pavo Ruwvoer Quickscan is gekozen tot Horses Product van het jaar!
> Pavo past vitamine- en mineralengehaltes aan in haar voeders
> EUROFINS EN PAVO PRESENTEREN DE ‘RUWVOER QUICKSCAN’
> Dressuurstal Van Baalen blij met nieuwe sponsor Pavo!
> Pavo en Tweespan zetten samenwerking Pavo Fryso Bokaal voort
> Pavo sponsor selectie World Breeding Dressage Championships
> Nieuwe Nature's Best; Minder granen en suikers verder omlaag
> Klinische Avond Paard 2016
> Pavo nieuwe official partner KNHS