Nieuwsbrief

Wist je dat paarden in de winter ook sterk kunnen zweten bij intensieve training?

Handige tips, leuke (webshop) acties, nieuwe onderzoeken en toffe video's willen we graag met je delen! Bekijk hier de nieuwsbrief van vorige maand

Meld je hier aan

Pavo stopt met palmolie in haar voeders

Vanaf 20 juli 2015 zijn er geen palmolie-producten meer aanwezig de brokken en muesli ’s van Pavo paardenvoer. In plaats van palmolie wordt er nu gebruik gemaakt van sojaolie en maiskiemolie. Pavo heeft als missie om een bijdrage te leveren aan de gezondheid van paarden en wil tevens met respect voor de natuur produceren. Stoppen met palmolie is een van de maatregelen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Ook over soja zijn de nodige discussies. Pavo koopt soja in via de ForFarmers groep. In 2015 is 70% van alle aangekochte soja RTRS gecertificeerd. Het streven is dat in 2020 100% van alle aangekochte soja RTRS gecertificeerd is. Meer informatie over RTRS gecertificeerde soja olie is te vinden op de Pavo website bij duurzaamheid.

De declaraties op de verpakkingen worden in de komende maanden aangepast. Op de website is alle actuele informatie over ingrediënten beschikbaar.

Overige berichten

> Pavo Ruwvoer Quickscan is gekozen tot Horses Product van het jaar!
> Pavo past vitamine- en mineralengehaltes aan in haar voeders
> EUROFINS EN PAVO PRESENTEREN DE ‘RUWVOER QUICKSCAN’
> Dressuurstal Van Baalen blij met nieuwe sponsor Pavo!
> Pavo en Tweespan zetten samenwerking Pavo Fryso Bokaal voort
> Pavo sponsor selectie World Breeding Dressage Championships
> Nieuwe Nature's Best; Minder granen en suikers verder omlaag
> Klinische Avond Paard 2016
> Pavo nieuwe official partner KNHS