Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Handige bezorgservice

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

--- Persbericht februari 2022 ---

Pavo en KWPN verlengen Official Partnership

Ruim 25 jaar al bestaat een hechte samenwerking tussen KWPN Royal Dutch Sport Horse en Pavo. Tijdens de KWPN Hengstenkeuring 2022 werd het partnerschap tussen beide leidende, internationale merken met drie jaar verlengd.

Al sinds het begin van de samenwerking bundelen Pavo en het KWPN de krachten om vanuit ieders expertise te bouwen aan een kennisinstituut voor het fokken, opgroeien, opleiden en uitbrengen van gezonde en succesvolle sportpaarden. Pavo-directeur Aart Freriks ligt het partnership verder toe: “We hebben een gedeelde passie en verantwoordelijkheid om de gezondheid van paarden onder de aandacht te houden. De samenwerking met het KWPN geeft ons de mogelijkheid om ook in ons thuisland het juiste publiek te bereiken en onder meer de kennis die wij hebben met hen te delen.” De Pavo Cup is hiervan het meest aansprekende voorbeeld, maar inmiddels zijn er meer initiatieven in ontwikkeling. Zo is onlangs het Vrolijke Veulenpakket geïntroduceerd, een idee van KWPN en Pavo samen dat vooral is bedoeld voor de beginnende hobbyfokker.

Ook KWPN-voorzitter Andries van Daalen is blij met het verlengde partnerschap: “De samenwerking met Pavo is al jaren ontzettend belangrijk voor onze leden en paarden. Bij een gezond paard moet het totaalplaatje kloppen en daar hoort voeding ook bij. Net als het KWPN draagt Pavo de paardensport een warm hart toe en hebben we samen de mogelijkheid om onze paarden en prachtige sport zowel nationaal als internationaal op de kaart te zetten. Ik kijk ernaar uit om hier de komende drie jaar een vervolg aan te kunnen geven.”

Onze partners

Wij zijn trots op onze partners!

Helen Langehanenberg

Internationaal Dressuuramazone

Marcus Ehning

Internationaal Springruiter

Merel Blom

Internationaal Eventingamazone

Bram Chardon

Internationaal Vierspanmenner

IJsbrand Chardon

4-span paarden

Johan Hamminga

Trainings, en africhtingsdressuurstal

Stal Van der Vleuten

Internationale springstal

Vai Bruntink

Sjak Laarakkers

Stal Witte, Madeleine Witte-Vrees

Dressuur training, uitbrengen op wedstrijden en instructie

Familie van der Schaft

Stal Sprengenhorst

Stal Poppelaars

Fokkerij

Rudolf Pestman

Menteam P

Stal Raijmakers

Internationale Springstal

Stichting de Paardenkamp

Paardenrusthuis

KNHS

KNHS

KWPN

Koninklijk Warmbloed Paardenstamboek Nederland

KFPS

Koninklijk Friesche Paarden Stamboek

GD

Gezondheidsdienst voor dieren

Virbac

Animal Health