Pavo, voeding en verzorging van paarden
Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang handige tips, leuke acties en specialistisch advies over de gezondheid van jouw paard in je mailbox!

Djilan Boelen

Voedingsdeskundige Pavo VoerAdvies

Bij Pavo wordt er aan onderzoek gedaan voor een nieuw product op de markt komt. Geen enkel product komt zo uit de losse pols, er zit een goede basis achter. Paardenvoeding en Pavo gaan door in mijn privéleven, want ook dan vragen mensen om voedingsadvies. Een aantal van hen is daardoor inmiddels ook overgestapt op Pavo.
Met mijn paard Lightning Rose QA, alias Bliksem, rijd ik internationaal endurance (marathonwedstrijden over maximaal 160km op 1 dag).  Hij is een Arabisch Volbloed, maar van het stevige type en geen showpaardje. Een paar jaar geleden brak hij zijn schoft, waarna hij bijna een jaar heeft moeten revalideren. Gelukkig heeft hij er geen last van gehouden en rijden we alweer een tijdje op meerdere plekken in Europa wedstrijden.
Voor het rijden van de langste wedstrijden is een minimaal gewicht vereist en ondanks dat ik veel eet heb ik soms moeite dit minimale gewicht vast te houden. Collega’s schuiven mij dan op het werk als er getrakteerd wordt ook regelmatig wat extra’s toe.


Contact Djilan Boelen

0900 - 7227 336
voeradvies@pavo.net