Nieuwsbrief

Wist je dat paarden in de winter ook sterk kunnen zweten bij intensieve training?

Handige tips, leuke (webshop) acties, nieuwe onderzoeken en toffe video's willen we graag met je delen! Bekijk hier de nieuwsbrief van vorige maand

Meld je hier aan

Jouw voedingsvragen

Voor de voeding en verzorging van paarden bestaan geen voorschriften of wetten. Dat kan ook niet. Iedere combinatie van ruiter en paard is namelijk uniek. Jij trekt dagelijks met je paard op. Er is niemand die beter weet wat goed is voor je paard dan jij.

Toch heb je soms behoefte aan bevestiging. Iemand die zegt dat je het goed doet of iemand die je een zetje in de juiste richting kan geven. Daarom is er Pavo VoerAdvies. Dit zijn stuk voor stuk voedingsexperts met jarenlange ervaring op het gebied van voeding en gezondheid van paarden. Al je voedingsgerelateerde vragen kun je aan ons stellen. Wij helpen je graag! 

Heb je een voedings(gerelateerde) vraag aan Pavo VoerAdvies?

Stel je vraag via onderstaand formulier of bel ons. Alle vragen worden persoonlijk en binnen twee werkdagen beantwoord door de deskundigen van Pavo VoerAdvies. Vragen die niets met voeding te maken hebben kunnen we helaas niet beantwoorden.

Telefoon (tijdens kantooruren):
Nederland: 0485 - 490 702
België: 051 335 108 (€ 0,05 p.m.) of bel rechtstreeks met onze adviseurs in België:
Didier Spinelli, tel.: +32 (0) 477 369 452 of Dany van Moer, tel.: +32 (0) 475 426 683

E-mail:
Vul onderstaand formulier in en we bellen je terug of beantwoorden je vraag per e-mail.
Ons rechtstreekse mailadres is voeradvies@pavo.net

* verplichte velden