Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Onze partners in de paardensport

Merel Blom

Eventingamazone op topniveau

Merel Blom is een ervaren eventingamazone en komt uit op het hoogste niveau. Ze nam zowel individueel als met het Nederlandse team deel aan diverse wereldkampioenschappen en de Olympische Spelen. Merel's passie ligt in het opleiden van jonge eventingpaarden. Ze stuurt deze feilloos door de cross met vele mooie podiumplaatsen als gevolg. Als ambassadeur hecht Merel veel waarde aan een goed voermanagement. Samen met Pavo heeft ze zelfs een speciale topping voor topsportpaarden ontwikkeld (Pavo TopSport).

Go for gold met Merel Blom

Marcus Ehning

Springruiter op internationaal topniveau

Marcus Ehning is een van de meest succesvolle internationale springruiters van Duitsland. Hij behaalde ondermeer meerdere Europese teammedailles, goud op de Olympische Spelen en Wereldkampioen met het Duitse team. Om tot deze mooie prestaties te komen, voert Marcus Ehning al jarenlang Pavo aan zijn toppaarden. 

Go for gold met Marcus Ehning

Wedstrijdtip!

"Tijdens het seizoen krijgen al onze wedstrijdpaarden Pavo Eplus gevoerd om de spieren soepel te houden.”

PavopartnerMarcus Ehning

Helen Langehanenberg

De Duitse dressuuramazone en paardenfokker Helen Langehanenberg is zeer succesvol op het internationale podium. De amazone vindt het uiterst belangrijk dat paarden goed in hun vel zitten. Alleen als het paard zich goed voelt kan het laten zien wat hij in zijn mars heeft is zij van mening. In alles wat ze doet heeft daarom ze het welzijn van haar paarden voorop. Om ervoor te zorgen dat haar paarden zich goed voelen, vertrouwt ze al jarenlang op de producten van Pavo.

Go for gold met Helen Langehanenberg

Wedstrijdtip!

"Pavo Ease&Excel is het perfecte sportvoer voor mijn nerveuze dressuurpaarden met een gevoelige maag.”

PavopartnerHelen Langehanenberg

Team Chardon

Vierspanmenner op internationaal topniveau

Samen mennen ze op internationaal topniveau: IJsbrand en zijn zoon Bram Chardon. Zij staan ook wel bekend als 'de Vliegende Hollanders'. Pavo er trots op partner te zijn van een team met zoveel power. 
Als een ware ambassadeur vertrouwt Team Chardon al jarenlang op Pavo. "In onze sport draait alles om kracht en energie. Met Pavo weet ik zeker dat de paarden maximaal kunnen presteren en ook na een zware inspanning nog superfit uit de baan komen.".

Go for gold met team Chardon

#GoForGold

Video: hoe bereiken topsporters de gouden top?

Wat betekent topsport? Om tot het uiterste te gaan, iedere dag opnieuw. Om te gaan voor GOUD. Als trotse sponsor en supporter van de paardensport, zijn we op bezoek bij topruiters uit binnen- en buitenland. Zo krijgen we een kijkje achter de schermen bij Merel Blom, team Chardon, Marcus Ehning en Helen Langehanenberg. Wat zijn de mooie en moeilijke momenten als je aan de top staat? En hoe halen zij het beste uit zichzelf en uit hun paarden? Bekijk de documentaires en laat je inspireren door de pro's!

Menteam Schäfer

Volle kracht vooruit

"In de mensport kun je alleen als team succesvol zijn." Dat is de filosofie van het Schäfer-menteam. Ook bij het besturen van een wagen komt meer kijken dan je op het eerste gezicht denkt. "Iedereen levert een belangrijke bijdrage en draagt zo bij aan het succes."