Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Kies je filters

Categorie
Onderwerp
Type
25 - 48 van 30 artikelen |
Sorteren op:
Voeding en training
00:01:32
Voeradvies: Hoeveel krachtvoer mag mijn paard?
Video: Hoeveel krachtvoer mag mijn paard? Het basisrantsoen van alle paarden bestaat uit ruwvoer - hooi, kuil en gras - en een aanvulling van vitaminen en mineralen. Heeft je paard meer energie nodig op op gewicht te blijven of om de training te kunnen volhouden? Dan kan je het rantsoen ook aanvullen met krachtvoer. Maar hoeveel heeft je paard hier dan van nodig? Heleen geeft in deze video richtlijnen over de hoeveelheid krachtvoer voor jouw paard.  
Voeding en gezondheid
00:02:20
Voeradvies: Hoe voer ik mijn paard gezond?
Video: Hoe voer ik mijn paard gezond? Als het gaat over gezonde voeding voor paarden, denken we in de eerste plaats aan ruwvoer: hooi en kuil. Een volwassen paard van 600 kilo heeft minimaal 8 kilo hooi per dag nodig of 12 kilo voordroog. Maar is alleen hooi voldoende om je paard gezond te houden? Onze dierenarts en nutritionist Veerle vertelt er meer over in deze video! 
Voeding en gezondheid
00:02:49
Animatie: het belang van ruwvoer
Animatie: het belang van ruwvoer Van nature grazen paarden bijna de hele dag én nacht. Ze eten dan vooral ruwvoer: hooi, kuil en gras. Ruwvoer houdt paarden gezond, maar waarom is ruwvoer eigenlijk zo belangrijk voor paarden? En hoelang kan een paard zonder hooi of gras? Ontdek het in deze animatievideo! 
Voeding en training
00:02:22
Voeradvies: Hoeveel ruwvoer mag mijn paard?
Video: Hoeveel ruwvoer mag mijn paard? Het allerbelangrijkste eten voor je paard is ruwvoer. Daarmee bedoelen we o.a. gras, hooi en kuil. Het kauwen op ruwvoer zorgt voor een gezonde darmwerking. Maar hoeveel hooi heeft je paard nou nodig per dag? En wordt een paard niet veel te dik van zoveel hooi? Ontdek het in deze video!