Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Pavo for a happier earth!

Onze weg naar duurzaamheid

Small steps matter. For life.

Pavo is er voor iedereen die een paard heeft, van ze houdt en ze het allerbeste wil geven. In elke fase. Voor het leven. Maar de middelen op onze aarde zijn beperkt. Dus moeten we als Pavo verstandig omgaan met de grondstoffen die onze te aarde te bieden heeft én ernaar streven iets terug te geven aan de aarde. Daarom heeft Pavo een belofte gemaakt en een duurzaam stappenplan ontwikkeld. Te beginnen met kleine stappen die uiteindelijk zullen leiden tot een grote impact. 

 

Bekijk hier onze initiatieven

Pavo Planet Program

Onze belofte aan het klimaat

Wij zetten ons in voor de gezondheid van alle paarden en hun specifieke behoeften, onze klanten en de wereld waarin we leven. Want als je de wereld een gelukkigere plek wilt maken, moet je bij jezelf beginnen. Het Pavo Planet Program drijft ons om het beter te doen, om te verminderen, hergebruiken en recyclen zonder afbreuk te doen aan de hoogwaardige kwaliteit van ons voer voor jouw paard. Dat is onze uitdaging. Pavo for a happier earth! Ga met ons mee op onze reis, want ook kleine stapjes doen ertoe. 

Pavo duurzaamheidsrapport

Onze aanpak

Waar staat ESG voor?

Environmental

Social

Governance

Onze ESG-aanpak

Hoe duurzaam zijn wij als Pavo?

Pavo streeft naar een gelukkigere aarde en met de ESG-aanpak kunnen we hier een mooie bijdrage aan leveren. ESG staat voor Environmental (milieu), Social (sociaal) en Governance (bestuur). Verschillende criteria uit deze drie pijlers worden gebruikt om te bepalen hoe duurzaam een bedrijf is. Deze criteria helpen bedrijven ook om alle kansen in de dagelijkse activiteiten te beoordelen en transparanter te worden als het gaat om duurzaamheid.

Onze vooruitgang

Volg ons op weg naar meer duurzaamheid

Ons stappenplan helpt ons om onze eigen vooruitgang te volgen. We willen je meenemen op onze reis en je regelmatig op de hoogte houden van wat we hebben bereikt. Ook benieuwd? Op deze pagina vind je een overzicht van de belangrijkste verbeteringen. 

Lees meer

Onze onderzoeken:

Hoe duurzaam is het om een paard te houden?

Duurzaamheid gaat ons allemaal aan en speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Omdat hier binnen de paardensector nog niet veel onderzoek naar gedaan is, zijn wij een trotse partner van verschillende onderzoeksprojecten over duurzaamheid van Hogeschool Van Hall Larenstein. Klik op de onderstaande knop om meer te weten te komen over al het onderzoek naar duurzaamheid in jouw paardenstal.

Ontdek meer