Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Kies je filters

Categorie
Onderwerp
Type
25 - 48 van 30 artikelen |
Sorteren op:
Voeding en gezondheid
00:02:49
Animatie: het belang van ruwvoer
Animatie: het belang van ruwvoer Van nature grazen paarden bijna de hele dag én nacht. Ze eten dan vooral ruwvoer: hooi, kuil en gras. Ruwvoer houdt paarden gezond, maar waarom is ruwvoer eigenlijk zo belangrijk voor paarden? En hoelang kan een paard zonder hooi of gras? Ontdek het in deze animatievideo! 
Voeding en gezondheid
00:00:52
Pavo FibreNuggets bereiden
Video: Pavo FibreNuggets bereiden
Voeding en training
01:28:49
Webinar: Succesformule voor sportpaarden
Webinar: Succesformule voor sportpaarden Ben jij fanatiek met je paard aan het trainen en wil jij ook het beste uit jullie als combinatie halen? In deze webinar geeft dierenarts en nutritionist Veerle Vandendriessche samen met Herman Wientjes (instructeur en voormalig Grand Prix-ruiter) tips en trics over een goed doordacht sportmanagement, van voeding tot training. Want alleen als je alles voor elkaar hebt, kan je paard maximaal presteren!  Na het kijken van de webinar weet je: Alles over spieren De werkelijke energie- en eiwitbehoefte Het ultieme sportrantsoen De ideale trainingsopbouw De meest voorkomende trainingsproblemen (en oplossingen) Hoe je blessures kan voorkomen
Voeding en training
00:02:07
Waarom SpeediBeet gezond is
Video: Waarom SpeediBeet gezond is Pavo SpeediBeet is een hoogwaardig ruwvoer dat de darmgezondheid ondersteunt. Het is gemaakt van ontsuikerde bietenpulpvlokken en bevat verder geen enkele toevoeging, dus ook geen suiker of melasse! De vlokken worden bewerkt via een gepatenteerd verhittingsproces. Hierdoor kan het product snel – 10 minuten - geweekt worden, in warm én koud water. Lekker, handig en gezond voor álle paarden.
Voeding en training
00:02:22
Voeradvies: Hoeveel ruwvoer mag mijn paard?
Video: Hoeveel ruwvoer mag mijn paard? Het allerbelangrijkste eten voor je paard is ruwvoer. Daarmee bedoelen we o.a. gras, hooi en kuil. Het kauwen op ruwvoer zorgt voor een gezonde darmwerking. Maar hoeveel hooi heeft je paard nou nodig per dag? En wordt een paard niet veel te dik van zoveel hooi? Ontdek het in deze video!
Voeding en training
00:03:28
Expertvideo: Ruwvoer voor sportpaarden
Video: Ruwvoer voor sportpaarden Sportpaarden hebben een hogere behoefte aan eiwit en energie dan paarden die niet zo hard hoeven te werken. Maar weet jij hoeveel energie en eiwitten en in jouw hooi zitten? De laatste jaren wordt het ruwvoer alleen maar armer. Dat wil zeggen dat de energie- en eiwitwaardes dalen. Vaak zelfs tot ver onder de behoefte van sportpaarden! In deze video vertellen we je hoe je zeker weet dat jij wel goed ruwvoer voert.