Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

23 februari 2023 Leestijd 1 minuten

Pavo presenteert met trots OmegaFit

Unieke aspecten van Ahiflower® olie

Pavo OmegaFit is gemaakt van 100% Ahiflower® olie, wat wordt verkregen uit de Ahiflower® plant die exclusief wordt geteeld en geproduceerd door NCI - een producent van speciale oliën voor nutraceuticals, (dier)voeding en persoonlijke verzorging. Ahiflower® olie is een natuurlijke, plantaardige voedingsolie met het rijkste gecombineerde gehalte aan omega-3- en omega-6-vetzuren ooit. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat paarden de voorkeur geven aan Ahiflower® olie boven visolie en biedt het de meest complete en evenwichtige omega-3-6-9 vetzuren uit één enkele bron.

Gezondheidsvoordelen voor paarden

Paardeneigenaren in Europa en Noord-Amerika die hun paarden Ahiflower® olie voeren, melden een verbeterde gezondheid van huid en vacht, voordelen voor het immuunsysteem, verminderde ontstekingsreacties en een betere mobiliteit en gezondheid van de gewrichten.

"Als gepassioneerde paardenhouders geven we veel om het welzijn van paarden, of het nu gezelschapsdieren zijn of atleten“, zegt Andrew Hebard, CEO van Natures Crops. "Daarom zijn we blij met deze exclusieve Ahiflower overeenkomst met Pavo.”

Rob Krabbenborg, productmanager van Pavo: "Het is onze missie om paardenvoer van hoge kwaliteit te ontwikkelen, te produceren en aan te bieden, waarvan we weten dat het bijdraagt aan de gezondheid van het paard. Omdat zoveel paarden baat zullen hebben bij het unieke en wetenschappelijk bewezen vetzuurprofiel van Ahiflower® olie, zijn we enorm trots dat we dit kunnen toevoegen aan ons huidige Pavo supplementenassortiment."

Beschikbaarheid

Vanaf februari 2022 distribueert Pavo Ahiflower® olie als uniek voedingssupplement voor paarden onder de naam Pavo OmegaFit. Dit supplement is verkrijgbaar via alle on- en offline distributiekanalen waar Pavo-producten worden verkocht.

# # #

PR Contact NCI:
Heidi Rosenberg
Heidi Rosenberg Communicatie
mobiel: +1-435-841-2171
e-mail: [email protected]
website: www.mightymopr.com

PR-contact Pavo:
Ragnhild Savenije
mobiel: +31 6 25 49 39 41
e-mail: [email protected]