Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

11 juni 2023 Leestijd 1 minuten

Kennismaken met diverse facetten tijdens stage bij Pavo

Veronique Faber heeft de afgelopen periode stage gelopen bij Pavo op de afdeling productmanagement. Ze kreeg tijdens deze stage de kans om een kijkje in de keuken te nemen bij de ontwikkeling van nieuwe producten en de introductie van deze producten in de markt.  

Faber volgt de bachelorstudie Dierhouderij met specialisatie Equine, Sports en Business. Ze vertelt: “Als onderdeel van deze opleiding brachten we een bezoek aan de voerproductie van Pavo in Heijen. Ik vond het bedrijf en de producten super interessant en toen ik de advertentie voor een stageplaats voorbij zag komen, heb ik meteen mijn kans gekregen om mijn masterscriptie bij Pavo te maken.” 

Nu, aan het einde van haar stage bij de afdeling productmanagement, kijkt Faber tevreden terug op deze keuze. “Hoewel ik het grootste deel van mijn stage op afstand deed, voelde ik me altijd onderdeel van het team. Ik heb ervan genoten! Het team is echt super aardig. Ze zijn heel toegewijd en gemotiveerd in wat ze doen.” 

Tijdens haar stage maakte Faber kennis met diverse facetten van productmanagement. “Ik heb meer geleerd over de verschillende ingrediënten in paardenvoer en hoe deze gebruikt worden voor het ontwikkelen van een nieuw product. Daarnaast heb ik meer inzicht gekregen in het hele proces vanaf de ontwikkeling van een nieuw product tot de marktintroductie hiervan. Ook heb ik de eerste ervaring opgedaan in het omgaan met klanten. Een van de hoogtepunten van mijn stage was dat ik samen met het team naar het European Equine Health and Nutrition Congress ben geweest. Dat ik daar mee naartoe mocht zorgde ervoor dat ik me echt onderdeel voelde van het team.” 

Faber leerde niet alleen praktische dingen, maar leerde ook meer over zichzelf en omgaan met problemen. “Je moet je niet laten neerhalen door problemen, maar het grote geheel in de gaten moet houden. Als ik nu terugkijk dan zou ik van tevoren ook veel beter uitdenken hoe ik mijn ideeën efficiënt kan uitvoeren.”  

Volgens Faber is een stage bij Pavo zeker een aanrader. Ze heeft ook nog wel een tip voor als studenten gaan stagelopen. “Wees niet bang om vragen te stellen. Het is normaal dat je niet meteen alles weet.” 
De stage en masterscriptie was voor Faber het laatste onderdeel van haar studie om haar master Internationaal Management te halen.  

Ook stage lopen bij Pavo? Neem dan contact op via ons contactformulier.