Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

8 november 2023 Leestijd 1 minuten

Pavo introduceert met trots uitgebreid assortiment spijsverteringsproducten

Aan de vooravond van het winterseizoen, wanneer er niet meer veel te grazen valt en het paardenrantsoen verandert, brengt Pavo drie nieuwe spijsverteringsproducten op de markt. Met de komst van Pavo GastricEase, GutSecure en IntestoFin is het assortiment maag- en darmproducten flink uitgebreid. 

Paarden hebben een zeer gevoelig spijsverteringskanaal. Zelfs de kleinste veranderingen in het (voer)management kunnen de spijsverteringsprocessen al verstoren, met milde tot zeer ernstige problemen tot gevolg. In het ergste geval kunnen paarden er zelfs aan overlijden. Letterlijk een ‘gevoelig’ onderwerp dus.  

Rob Krabbenborg, productmanager bij Pavo, legt uit: "Onze missie is om paardeneigenaren te helpen hun paarden gezond te houden, dat is wat ons drijft. Uit onderzoek weten we dat specifieke ingrediënten het spijsverteringskanaal van paarden goed kunnen ondersteunen. Dit in combinatie met goed (voer)management is de sleutel tot succes. De komende maanden delen we het verhaal rondom een gezonde spijsvertering vol verteerbare tips & tricks en natuurlijk onze productoplossingen." 

Nieuwe producten beschikbaar 

De eerste drie nieuwe producten zijn nu verkrijgbaar. Pavo GastricEase (maag) en GutSecure (darmen) zijn complete muesli's die niet alleen de spijsvertering ondersteunen, maar ook alle dagelijkse vitaminen en mineralen bevatten. Rob: "Ideaal voor paardeneigenaren die op zoek zijn naar een alles-in-één-oplossing. Zo hoeven ze niet elke dag meerdere producten te voeren.” 

 Het derde product, Pavo IntestoFin, is een mix van oliën die ondersteuning bieden bij (acute) verstoringen in het spijsverteringskanaal. "Een absolute musthave voor in de stalapotheek", aldus Rob. "Hiermee geef je je paard een eerste hulpmiddel om de pijn te verzachten tijdens het zenuwslopende wachten op de dierenarts."  

Succesvol getest 

Zowel Pavo GutSecure als GastricEase zijn grondig getest door meer dan 100 paarden die last hadden van verschillende maag- en darmproblemen. In deze 11 weken durende test hebben beide producten hun werking dubbel en dwars bewezen: de testers zagen soms al na enkele weken enorme verbeteringen. Een klanttevredenheidsscore van 4,4 uit 5 voor Pavo GastricEase zegt genoeg! 

Er komt nog meer 

Over een paar maanden worden er nog meer spijsverteringsproducten aan het assortiment toegevoegd. Met deze complete range kunnen we een gezonde spijsvertering optimaal ondersteunen, voor alle paarden.