Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

31 januari 2024 Leestijd 0 minuten

Pavo en Knegt bundelen krachten

 

De samenwerking tussen Knegt Tractors en Pavo paardenvoer staat garant voor dubbele PK’s! Tijdens de KWPN Stallion Show 2024,  de grootste hengstenkeuring ter  wereld, zal de samenwerking officieel gelanceerd worden. 

“Wat ons bindt is kwaliteit, altijd gaan voor het beste. En natuurlijk onze klanten, de mensen die paarden houden”, licht Jeroen van Eerd, directeur van Knegt, toe. “Onze tractors en machines zijn de perfecte ‘stalknegt’ en zorgen voor de buitenboel, waar Pavo de brandstof is voor de paarden zelf. De perfecte combinatie dus!” Voor het komende jaar staan er een aantal ludieke acties onder de noemer ‘double horsepower’ op de planning.

De eerste ludieke actie die op stapel staat is een winactie met als hoofdprijs twee Knegt tractors in Pavo-stijl. Deze internationale winactie gaat van start in februari en om kans  te maken op één van deze 30pk eyecatchers, kan iedereen deelnemen die 2 Pavo-producten koopt en vervolgens een bon uploadt.  

Daarnaast gaat Knegt Tractors bij de verkoop van haar producten Pavo voervouchers weggeven ter waarde van €1.000 per stuk, inclusief een ruwvoeranalyse en een persoonlijk voeradvies. 

Aart Freriks, directeur bij Pavo, is zeer enthousiast over de samenwerking met Knegt Tractors,  “Nog nooit organiseerde Pavo  een internationale winactie met zo'n unieke  prijs. Door de handen ineen te slaan kunnen zowel Pavo als Knegt wat extra’s bieden aan hun klanten. Dat is waar we altijd naar op zoek zijn, net dat beetje extra.”

Bekijk hier het complete assortiment van Knegt