Pavo, voeding en verzorging van paarden
Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang handige tips, leuke acties en specialistisch advies over de gezondheid van jouw paard in je mailbox!

Nieuwsberichten

Kobalt in paardenvoeding op FEI-dopinglijst, moet ik me zorgen maken?

Met het verschijnen van kobalt op de FEI-dopinglijst vragen paardeneigenaren zich af hoe het met kobalt in de Pavo-producten zit. Kan ik het nog veilig voeren? We kunnen je gerust stellen: als je onze producten volgens de dagelijkse advieshoeveelheid voert, is het aandeel kobalt dat je paard binnenkrijgt ver, ver onder de dopinggrens. Geen enkele reden om je zorgen te maken dus!   
Lees verder >

Pavo viert feest: 50 jaar specialistische paardenvoeding

Hiep hiep hoera: op donderdag 21 juni 2018 bestaat het merk Pavo 50 jaar. En: wie jarig is viert feest! Het aankomende jaar staat daarom volledig in het teken van acties, weetjes, trends en fantastische prijzen om deze mijlpaal samen met alle paardenliefhebbers te vieren.  
Lees verder >

6 redenen om op Pavo Ease&Excel te stemmen

Hoera! Ook dit jaar is Pavo weer genomineerd voor de Horses Product van het Jaar-verkiezing. Dit keer met Pavo Ease&Excel. Ben jij ook zo tevreden over dit innovatieve sportvoer voor paarden met een gevoelige maag? Breng dan hier je stem uit en maak zelf kans op een ruiterarrangementen voor bij Van der Valk Hotel De Cantharel in Apeldoorn!​
Lees verder >

5 redenen om op Pavo Vital te stemmen

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat onze Pavo Vital is vernieuwd. En het leuke is dat ‘ie nu al genomineerd is voor Horses Product van het Jaar 2017! Ben jij ook zo enthousiast over de nieuwe Vital? Breng dan direct je stem uit en maak kans op een ruiterarrangement bij De Cantharel in Apeldoorn!  
Lees verder >

Pavo feliciteert Hippische Ondernemer van het Jaar

Joris van Helmond en Erika Lickhammer van VHL Stables zijn uitgeroepen tot Hippische Ondernemer van het Jaar 2017. VHL Stables is als grote sportstal bezig met het opleiden en uitbrengen van jonge springpaarden en voeding is daarbij erg belangrijk. Wij van Pavo zijn dan ook erg trots dat we ons steentje hieraan bij mogen dragen en gingen bij ze langs om ze persoonlijk te feliciteren!  
Lees verder >

5 redenen om Pavo te bezoeken op Horse Event 2017

Op 8, 9 en 10 september verzamelen tienduizenden paardenliefhebbers zich op Horse Event in Ermelo. Je vindt onze Pavo-stand - net als vorig jaar - naast de Bit-piste en deze is zeker een bezoekje waard! We hebben namelijk heel veel leuks voor jullie in petto.
Lees verder >

1 2 3 4 ... 13 volgende >