Nieuwsbrief

Wist je dat paarden in de winter ook sterk kunnen zweten bij intensieve training?

Handige tips, leuke (webshop) acties, nieuwe onderzoeken en toffe video's willen we graag met je delen! Bekijk hier de nieuwsbrief van vorige maand

Meld je hier aan

Nieuwsberichten

Christa Larmoyeur - Hoop doet leven (sept 2013)

Al vele jaren terug had ik een vierjarig paard dat fantastisch kon bewegen maar soms ook dagen zo kreupel was dat hij bijna niet kon lopen.
Lees verder >

Pavo PodoCare Horses product van het jaar

De paardenwebsite horses.nl heeft afgelopen winter een Product van het jaar verkiezing gehouden. Maar liefst 2 producten van Pavo bereikten met behulp van publieksstemmen de finale. Pavo PodoCare kreeg de titel Product van het jaar in de categorie Supplementen. Lees hier het hele interview.
Lees verder >

Christa Larmoyeur; Komen en gaan (april 2013)

De afgelopen tijd is het een komen en gaan bij ons op stal. Gaan omdat we veel verkocht hebben en komen omdat er gelukkig weer nieuwe klanten paarden en pony’s brengen voor de verkoop.
Lees verder >

Christa Larmoyeur - drukke tijden (maart 2013)

Vanaf nu schrijft Christa Larmoyeur, trainster, amazone en partner van Pavo, iedere maand een column. Deze eerste gaat over het begeleiden van leerlingen op de indoor regiokampioenschappen.  
Lees verder >

Pavo helpt Pafos

Pavo helpt Pafos Op 22 februari 2012 wordt de ruin Pafos in zeer slechte conditie binnengebracht bij Stichting Paardenopvang Amsterdam via RTL programma 'Recht Gezet'. Vermoedelijk heeft Pafos lange tijd op stal gestaan zonder enige vorm van beweging en zonder (voldoende) voer. De medewerkers van de stichting hebben door de jaren heen veel gezien, maar zelfs zij zijn geschokt door de gezondheidstoestand van Pafos. De ruin is zwaar vermagerd, mist bespiering en heeft dikke benen van het lange stilstaan.
Lees verder >

Bruikbaarheid van de BigBox

Dat BigBoxen niet alleen handig en voordelig zijn, maar vooral ook heel erg leuk ziet u hier. Met dank aan Mevrouw Noordermeer, die samen met haar kleinzoon van 1,5 deze BixBox omtoverde tot een speelhuisje.
Lees verder >