Pavo, voeding en verzorging van paarden
Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang handige tips, leuke acties en specialistisch advies over de gezondheid van jouw paard in je mailbox!

Persberichten

Nieuwe Nature's Best; Minder granen en suikers verder omlaag

Steeds meer mensen willen paardenvoer met minder suikers. Pavo heeft de populaire muesli Nature’s Best aangepast. Het suikergehalte was met 2 procent al extreem laag. Maar het zetmeelgehalte is nu ook gedaald van 24 tot slechts 16 procent. En de prijs? Die blijft gelijk.
Lees verder >

Klinische Avond Paard 2016

Donderdag 4 februari 2016 organiseren de Gezondheidsdienst voor Dieren, Pavo en Virbac voor de tiende keer een Klinische Avond Paard voor paardendierenartsen. Vanwege het tweede lustrum zal het dit jaar plaatsvinden op de KWPN Hengstenkeuring in de Brabanthallen in Den Bosch. 3 internationale topsprekers zullen tijdens deze dag gedegen vakinhoudelijke onderwerpen behandelen.
Lees verder >

Pavo nieuwe official partner KNHS

ERMELO (KNHS) – Tijdens Paard&Koets in Ermelo is op zondagmiddag 8 november het contract getekend dat top paardenvoerleverancier Pavo verbindt aan de KNHS. Met de tekening van dit vijfjarige contract is Pavo vanaf 1 januari 2016 official partner van de KNHS. 
Lees verder >

Pavo slaat nieuwe weg in met totaalconcept

Ruwvoer is het belangrijkste onderdeel van het rantsoen van paarden. Pavo neemt dat zeer serieus en staat voor paardgezondheid. Daarom lanceert Pavo het Thuisbezorgd-Terwijl-Jij-Op-Je-Paard-Zit-concept (TTJOJPZ) waar bij afname van 250 kilo krachtvoer voortaan hooi kan worden besteld van een gecertificeerde kwaliteit. Ook kunnen stofvrije blanke houtkrullen worden geleverd aan huis.
Lees verder >

Only the Lonely nu ook kampioen Pavo Masterclass Tuigpaarden

Na zijn titel Tuigpaard van het Jaar 2015 op 16 augustus en het KNHS kampioenschap damesklasse op 24 augustus gaat Only the Lonely sinds zaterdag 12 september ook de boeken in als winnaar van de Pavo Masterclass Tuigpaarden, supported by Horses2Fly & Leen Soldaat Horse Trainings Systems. “Het kan niet op”, straalt Evelien Corbeek. “Een jaar als dit maak ik denk ik nooit meer mee.”  
Lees verder >

Topkwaliteit bij de dressuurjeugd in de Pavo Fryso Bokaal dressuuraanleg

In de finales van de Pavo Fryso Bokaal dressuuraanleg tijdens de Centrale Keuring werden op zaterdag 12 september de drie hoogst geklasseerde paarden van elke rubriek gereden door twee topruiters uit de Nederlandse dressuursport. Joyce Heutink reed de merries en Benjamin Maljaars de hengsten en ruinen. Ze waren beiden zeer te spreken over de kwaliteit van de paarden die ze onder het zadel hebben gereden. ‘Het was een groot genot om deze paarden te rijden,’ aldus Joyce Heuitink.
Lees verder >