Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Pavo BiotinForte

Voor sterke en elastische hoeven

Een gezonde hoorngroei komt van binnenuit. Ondersteun je paard met Pavo BiotinForte!

Zoek verkooppunt>

Over Pavo BiotinForte

De buitenkant van een hoef bestaat uit hoorn. Dat is hetzelfde materiaal waar onze nagels van zijn gemaakt. Een gezonde hoorngroei komt van binnenuit, het lichaam heeft daar bouwstoffen voor nodig. Problemen met brokkelhoeven, scheuren of een slechte hoornkwaliteit? Ondersteun je paard met Pavo BiotinForte!

De werking van Pavo BiotinForte

Pavo BiotinForte bevat biotine (vitamine B8), koper, zink en essentiële aminozuren, om een optimale hoornkwaliteit te ondersteunen. Uit onderzoek is gebleken dat een juiste combinatie van deze stoffen effectiever is dan alleen een hoge dosis biotine. In Pavo BiotinForte zijn die verhoudingen dan ook precies op elkaar afgestemd, zodat je met één product voor optimale ondersteuning zorgt. Bijkomend voordeel is dat het een positief effect heeft op de vachtkwaliteit, omdat haar van dezelfde bouwstenen wordt gemaakt als hoorn. Je paard gaat er prachtig van glanzen. Bij de vorming en het onderhoud van structuren en bindweefsels in het lichaam waar veel rek op komt en die veel druk moeten kunnen weerstaan, is vitamine B8 nodig. Vandaar dat Pavo BiotinForte ook bouwstoffen biedt voor de gewrichten en bloedvaten. Het bevat geen tarwe en is dus geschikt voor paarden die gevoelig zijn voor gluten.

Pavo BiotinForte is verkrijgbaar in een goed afsluitbare emmer van drie kilo.

Belangrijke eigenschappen

  • Compleet hoefverzorgingssupplement
  • Voor sterke en elastische hoeven
  • Ondersteunt optimale hoornkwaliteit
  • Bevat elementaire bouwstoffen voor hoeven en haar

Toepassing

  • Voor paarden en pony’s met slechte hoeven
Reviews

Wat zijn de ervaringen?
Het werkt dus echt!
4 oktober 2021

Ik was altijd sceptisch, echter na een aantal maanden voeren met biotinforte moet ik toegeven dat mijn paard ongekend glanst en de kwaliteit echt zienbaar is verbeterd van de hoeven. Ik blijf het geven!

Mooie hoeven!!
26 juli 2021

Ik voer nu 3 maanden de biotine van Pavo en ik kan echt zien dat de hoeven beter zijn. Ik raad dit product aan.

5 augustus 2021