Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Altijd op voorraad

Pavo Vital

DAGELIJKSE VITAMINEN- EN MINERALENBALANCER

9 beoordelingen

Krijgt jouw paard of pony weinig of geen krachtvoer? Geef ze dan Pavo Vital!

Maak een keuze:

Over Pavo Vital

Krijgt jouw paard of pony weinig of geen krachtvoer? Geef ze dan Pavo Vital! Bij minder dan 1,5 kg krachtvoer per dag voor een paard (600 kg) en minder dan 0,75 kg per dag voor een pony (300 kg) krijgen ze namelijk al onvoldoende vitaminen en mineralen binnen en is aanvulling met een balancer, zoals Pavo Vital de oplossing!

Nieuwe generatie balancer

Pavo Vital is een dagelijkse balancer: een melasse- en graanvrij brokje met alle vitaminen en mineralen die je paard nodig heeft, gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen en zónder overbodige toevoegingen. Het unieke aan Pavo Vital is de toevoeging van de nieuwste generatie sporenelementen Intellibond®. Deze speciale mix zorgt er namelijk voor dat de van nature vieze smaak van koper en zink pas in de maag vrijkomt in plaats van in de mond. Hierdoor proeft je paard er dus niets van en worden de altijd lastige sporenelementen zeer goed opgenomen. Samen met de toevoeging van timothee en luzerne resulteert dat in een zeer smakelijk brokje!

Samengesteld volgens de laatste onderzoeksgegevens

Alle vitaminen en mineralen in Pavo Vital zijn wetenschappelijk op elkaar afgestemd. Je hoeft dus geen verschillende potjes meer te combineren en voorkomt het risico op overdosering. Pavo Vital bevat de dagelijkse dosis selenium en extra biotine ter ondersteuning van de hoef- en huidgezondheid. Daarnaast is de hoeveelheid vitamine A bewust laag en is er geen ijzer toegevoegd, omdat paarden dit al voldoende binnenkrijgen uit ruwvoer.

Belangrijke eigenschappen

  • Melasse- en graanvrij
  • Zeer laag suiker- en zetmeelgehalte
  • 100% natuurlijke ingrediënten timothee en luzerne
  • Goed opneembare Intellibond® sporenelementen

Toepassing

  • Paarden en pony’s die weinig of geen krachtvoer krijgen
  • Paarden en pony’s die alleen ruwvoer (hooi of voordroog) krijgen
  • Paarden en pony’s die 24/7 in de wei staan
Wat zijn de ervaringen?
Reviews
Top product
25 september 2021

Ik voer dit als extra aan mijn 17 jarige ruin die insulineresistent is en die dus amper krachtvoer mag krijgen, daarom geef ik Vital van het merk Pavo als aanvulling voor extra vitaminen.

Vital
14 mei 2021

Het produkt is doeltreffend en word heel gemakkelijk gegeten een fijne aanvulling voor een paard met weinig krachtvoer zo heeft hij de meeste vitaminen en mineralen binnen zonder moeite ruikt goed en is nochtans een moeilijke eter samen met de in shape komen we er wel

Vital brok
29 juni 2021

Vorig jaar op advies van de dierenarts gaan voeren omdat mijn paard na een blessure wat te dik was en weinig kracht voer krijgt met goed voedingrijk hooi als aanvulling. Ik moet zeggen het heeft goed geholpen, maar hij kreeg er wel erg veel energie van. Dit was wel in de winter. Hij is wel afgevallen. Nu sinds deze week ben ik het weer aan het voeren omdat hij wel wat meer energie mag hebben in de warme dagen als ondersteuning. Ben heel benieuwd hoe het gaat uitpakken. Ik begin met 50 per dag en wil dit langzaam opbouwen tot 100gr per dag

27 februari 2021