Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Pavo Podo®Start

Kleine brokjes voor jonge veulens

De veulenbrok Pavo Podo®Start ondersteunt het jonge veulen optimaal tijdens de eerste levensmaanden. De kleine brokjes (5 mm) zijn ideaal om je veulen te laten wennen aan vaste voeding naast melk en ruwvoer.

Maak een keuze:
Verkrijgbaar in silo > 1000kg

Met de veulenbrok Pavo Podo®Start ondersteun je jouw jonge veulen optimaal tijdens de eerste levensmaanden. De kleine brokjes (5 mm) zijn ideaal om je veulen te laten wennen aan vaste voeding. Bovendien bevat het alle belangrijke voedingsstoffen die nodig zijn voor een gezonde ontwikkeling, met name de ontwikkeling van botten en gewrichten. Dit is cruciaal voor de gezondheid en toekomstige prestaties van een paard. Voeding speelt hierbij een essentiële rol.

Veulenbrok voor gelijkmatige groei

Veulens en jonge paarden groeien enorm hard. Zolang de groei in een gelijkmatig tempo gaat, is dat natuurlijk positief. Maar als een jong paard te snel of onregelmatig groeit, is er een grotere kans op verstoring van de botontwikkeling. Dit vergroot vervolgens ook de kans op het ontwikkelen van gewrichtsproblemen.

Energie en eiwit zijn essentieel bouwstoffen voor een gezonde groei. Pavo Podo®Start voorziet je veulen van voldoende energie voor een gezonde en gelijkmatige groei. Daarnaast geef je met deze veulenbrok voldoende eiwitten van hoge kwaliteit om een gezonde spierontwikkeling te ondersteunen.

Pavo Podo®: het beproefde concept voor gezonde botten

Pavo heeft altijd veel onderzoek gedaan naar het ideale voer voor de fokkerij. Van hieruit is het Pavo Podo® concept ontwikkeld: een unieke mineralenmix waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het de kans op het ontwikkelen van OC(D) bij jonge paarden met 50% vermindert. Pavo Podo®Start bevat dit unieke en beproefde Podo® concept en is daarmee de optimale ondersteuning voor een gezonde botontwikkeling. Klik hier voor meer informatie over het Podo® concept.

Spijsvertering en afweer

Naast de hoge kwaliteit eiwitten en energie voor je jonge veulen, ondersteunt de prebiotica in Pavo Podo®Start ook een gezonde spijsvertering. De toegevoegde antioxidanten (CellProtect) zijn speciale ingrediënten die je veulen helpen te beschermen tegen ziektes.

Belangrijke eigenschappen

  • Klein 5 mm brokje, makkelijk op te nemen door jonge veulens
  • Bevat het beproefde Podo® concept voor gezonde botontwikkeling
  • Ondersteunt gelijkmatige groei
  • Met lactose als goed verteerbare energiebron
  • Bevat hoogwaardige eiwitten voor een gezonde spierontwikkeling
  • Met koper, zink en mangaan in zeer goed opneembare vorm

Toepassing

Voor jonge veulens vanaf 3 weken tot enkele weken na het spenen


Reviews

Wat zijn de ervaringen?
29 november 2020