Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Pavo EasyPower

Sportmuesli voor IJslandse paarden

Pavo EasyPower is een uitgebalanceerde en geconcentreerde sportmuesli voor IJslandse paarden die willen presteren. Het geeft je IJslander alle kracht, uithoudingsvermogen en spierondersteuning die nodig is om het beste uit zichzelf te halen.

IJslandse energie en kracht

Pavo EasyPower biedt jouw IJslander een perfecte combinatie van langzaam en snel vrijkomende energie. De langzaam vrijkomende energie is afkomstig uit rijstzemelen (Pavo RiceBran)), vezels en oliën en wordt geleidelijk over een langere periode afgegeven. Dit zorgt voor extra uithoudingsvermogen, zonder dat je paard er heet van zal worden. De snel vrijkomende energie ondersteunt korte, maar krachtige en intensieve inspanningen, zoals tölten. Koolhydraten zijn hiervoor de belangrijkste bron. Pavo EasyPower bevat een normaal gehalte aan suiker en zetmeel afkomstig uit goed verteerbare gepofte granen. Hierdoor levert het voldoende snel vrijkomende energie, zonder je IJslander te overvoeren.

Afgestemd eiwit- en zwavelgehalte

Eiwit is belangrijk voor sterke en gezonde spieren. Het helpt niet alleen om spiermassa op te bouwen, maar zorgt er ook voor dat ze optimaal kunnen functioneren. Pavo EasyPower bevat een hoog eiwitgehalte om de prestaties van jouw IJslander maximaal te ondersteunen. Daarnaast hebben studies aangetoond dat bij voldoende kwalitatieve eiwit ook de dagelijkse behoefte aan zwavel wordt afgedekt.

Extra hoge concentratie vitaminen en mineralen

IJslandse paarden hebben vaak niet zoveel krachtvoer nodig, terwijl je wel de dagelijkse vitaminen en mineralen wilt geven. Pavo EasyPower is daarom extra hoog geconcentreerd in vitaminen en sporenelementen. Hierdoor dek je met een relatief lage hoeveelheid voer toch de dagelijkse behoefte af. Door minder krachtvoer te voeren voorkom je dat je te veel energie (en calorieën) voert.

Belangrijke eigenschappen

  • Zeer geconcentreerd in vitaminen en sporenelementen
  • Bevat de zeer waardevolle energiebron rijstzemelen (Pavo RiceBran)
  • Voor extra uithoudingsvermogen en kracht
  • Met prebiotica voor een gezonde spijsvertering
  • Met lijnzaad(olie) voor een glanzende vacht

Toepassing

Pavo EasyPower is speciaal ontwikkeld voor IJslandse sportpaarden die gemiddelde tot zware inspanning leveren.

Daarnaast kan Pavo EasyPower ook aan andere sobere rassen gevoerd worden. Naast IJslanders is het dus ook heel geschikt voor bijvoorbeeld Welsh pony's, Haflingers, Fjorden, Lusitano's en Andalusiers.


Reviews

Wat zijn de ervaringen?
Er zijn nog geen reviews geschreven