Pavo, voeding en verzorging van paarden
Nieuwsbrief

Wist je dat paarden in de winter ook sterk kunnen zweten bij intensieve training?

Handige tips, leuke (webshop) acties, nieuwe onderzoeken en toffe video's willen we graag met je delen! Bekijk hier de nieuwsbrief van vorige maand

Meld je hier aan

Gerbert Boeijen

Accountmanager Retail & Paardenhouders Zuid Nederland

Pavo is een innoverend bedrijf dat blijft vernieuwen. Het is nooit af, het kan altijd beter.  Daar houd ik van. Van nature heb ik eigenlijk al best veel passie, geloof ik. Sowieso een passie voor paarden! Dat motiveert natuurlijk om een tandje extra bij te zetten in je werk. Ik sta graag op evenementen. Je spreekt je klant eens in een andere hoedanigheid. Je kunt eens een kopje koffie aanbieden, vragen hoe het op z’n wedstrijd gegaan is.  De meeste van mijn klanten bewegen zich in de springsport. Op een evenement hangt een ongedwongen sfeer; je kunt leuk je verhaal doen. Niet dat iedereen gelijk klant bij je zal worden, als ze zich maar welkom voelen in onze stand. 
In m’n vrije tijd houd ik me ook bezig met evenementen. Nee, m’n vrouw vindt dat helemaal niet erg. Nou ja, soms misschien. Maar meestal gaat ze gewoon gezellig mee. Ondertussen zit ik, net als mijn vader voor mij, al 13 jaar in het bestuur van het NK springen in Mierlo. En in het bestuur van de veulenveiling. En dat van de ponyclub. Ik vind het allemaal leuk om te doen.  Ik heb gewoon de perfecte balans tussen m’n werk en m’n hobby.

 


Contact Gerbert Boeijen

+31 (0) 6 30 53 90 79
gerbert.boeijen@pavo.net