Pavo, voeding en verzorging van paarden
Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang handige tips, leuke acties en specialistisch advies over de gezondheid van jouw paard in je mailbox!

Kimberley van Kan

Marketing medewerker

Van jongs af aan ben ik besmet met het paardenvirus. Klein groot, jong en oud: alle paarden en pony’s vind ik mooi en o zo machtig. Op mijn 8ste is mijn eerste grote liefde in mijn leven gekomen: shetlander Jimmy. Jimmy heeft mij geleerd dat iedere pony of paard een andere voedingsbehoefte heeft. Mede door zijn EMS, gecombineerd met de ziekte van Cushing en hoefbevangenheid was het voor mij en de dierenarts een enorme speurtocht om passend voer te vinden, maar uiteindelijk is het gelukt: bij Pavo!

Tijdens mijn zoektocht naar het ideale voer voor Jimmy, merkte ik dat voer mij ontzettend interesseerde. Daar zat ik dan met een opleiding bedrijfskunde! Uiteindelijk kruipt het bloed waar het niet gaan kan en werk ik nu vol trots bij Pavo. Als marketingmedewerker is het mogelijk om mijn passie voor paarden(voer) en mijn bedrijfskundige achtergrond te combineren. Ik ondersteun daarbij de marketingafdeling met projectmatige werkzaamheden en probeer jou als paardenhouder te helpen bij de zoektocht naar jouw ideale paardenvoer! 

En hoe mooi is het om ’s ochtend de voerton open te draaien, voer te scheppen en je lieftallige viervoeters het voer te geven waar ze het zo goed op doen, om vervolgens aan je werkdag te starten bij het bedrijf dat al deze mooie producten, dag in en dag uit maakt! 


Contact Kimberley van Kan

+31 (0) 485 490 700
kimberley.vankan@pavo.nl