Nieuwsbrief

Wist je dat paarden in de winter ook sterk kunnen zweten bij intensieve training?

Handige tips, leuke (webshop) acties, nieuwe onderzoeken en toffe video's willen we graag met je delen! Bekijk hier de nieuwsbrief van vorige maand

Meld je hier aan

Liselotte Bosch

Contentmanager

Wat leuk dat je iets meer over mij wilt weten! Ik ben Liselotte Bosch, geboren en getogen Achterhoeker en gek op schrijven, verhalen en het schrijven van verhalen. Tijdens mijn studies journalistiek, communicatiewetenschap en E-commerce A heb ik alle kanten en kansen hiervan kunnen ontdekken. Uiteraard heb ik ook een voorliefde voor paarden met in het verleden een eigen paard, gevolgd door een aantal verzorgpony’s. Inmiddels woon ik in Nijmegen en rij ik iedere week op mijn lievelingspaard bij Stal Klein Amerika in Groesbeek (het blijft kriebelen!). Mijn passies voor paarden en schrijven kan ik perfect combineren in de functie als contentmanager bij Pavo.
 

Als contentmanager ben ik onderdeel van het marketingteam bij Pavo en werk ik samen met mijn collega’s aan de online positie en identiteit van Pavo. Daarbij richt ik mij voornamelijk op het creëren, produceren en verspreiden van content, waarbij onze klant altijd het uitgangspunt is: hoe kunnen wij onze klanten helpen om te vinden wat ze zoeken? Op deze manier zijn we iedere dag bezig om het merk Pavo nóg relevanter en aantrekkelijker voor jou te maken.


Contact Liselotte Bosch

+31 6 83 65 85 83
liselotte.bosch@pavo.net