Nieuwsbrief

Wist je dat paarden in de winter ook sterk kunnen zweten bij intensieve training?

Handige tips, leuke (webshop) acties, nieuwe onderzoeken en toffe video's willen we graag met je delen! Bekijk hier de nieuwsbrief van vorige maand

Meld je hier aan

Veerle Vandendriessche

Nutritionist, dierenarts (Resident ECVCN)

Mijn naam is Veerle Vandendriessche. In 2005 ben ik afgestuurd als dierenarts met specialisatie ‘paard’ aan de Faculteit Diergeneeskunde van Gent (België). Na enkele jaren in de praktijk te hebben gewerkt, voelde ik de noodzaak om me te specialiseren. Dat is voeding geworden. Na een driejarige opleiding op de vakgroep diervoeding ben ik sinds mei 2017 werkzaam als nutritionist bij Pavo. Ik wou heel graag voor Pavo werken, omdat ik sterk geloof in de normen en waarden van het bedrijf. Daarnaast wil ik mijn kennis en ervaring inzetten voor wetenschappelijk onderbouwde innovaties en zo meebouwen aan de toekomst van dit prachtige bedrijf!    

De liefde voor dieren heb ik al van kinds af aan. Ik was altijd buiten te vinden en nam dan allerlei bijzondere ‘trofeeën’ mee naar huis: van gewonde vogels tot emmers vol met regenwormen. Toen ik bij mijn opa en oma op bezoek was en de paarden van de buren ontdekte, was er geen houden meer aan! Tot groot verdriet van mijn ouders, die zelf helemaal niets met paarden hebben. Mijn eigen paard (kruising volbloed & Quarter) heeft me veel mooie herinneringen bezorgd.  


Contact Veerle Vandendriessche

+31 (0)6 12 38 06 94
veerle.vandendriessche@pavo.net