Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Pavo MuscleCare

Ondersteunt herstel van stijve en stramme spieren

Paarden die aanleg hebben voor spierverzuring of zelfs spierbevangenheid, kunnen baat hebben bij toevoeging van voedingsstoffen aan het rantsoen, die de afbraak en afvoer van afvalstoffen uit de cellen bespoedigen. De aanvulling met het supplement Pavo MuscleCare kan dan de oplossing zijn!

Over Pavo MuscleCare

Paarden die aanleg hebben voor spierverzuring of zelfs spierbevangenheid, kunnen baat hebben bij toevoeging van voedingsstoffen aan het rantsoen, die de afbraak en afvoer van afvalstoffen uit de cellen bespoedigen. De aanvulling met het supplement Pavo MuscleCare kan dan de oplossing zijn!

Zo verzorgt Pavo MuscleCare de spieren

Pavo MuscleCare bevat de natuurlijke CellProtect antioxidanten en het dopingvrije beta-alanine (β-alanine). Dat is een niet-essentieel-aminozuur dat een onderdeel is van carnosine. Dit ondersteunt de buffercapaciteit van de spieren tegen melkzuur. Door het toevoegen van beta-alanine aan de voeding kan het lichaam meer carnosine aanmaken en zo verzuring van de spieren vertragen. Hierdoor kan je paard intensieve arbeid langer en gemakkelijker volhouden. Pavo MuscleCare bevat geen tarwe en is dus ook geschikt voor een glutenvrij dieet.

Verkrijgbaar in een handige emmer van drie kilo.

Belangrijke eigenschappen

  • Verzorgt stijve en stramme spieren na (zware) inspanning
  • Versnelt de afbraak en afvoer van afvalstoffen uit de spieren
  • Bevat β-alanine en natuurlijke vitamine E

Toepassing

  • Voor sportpaarden in alle disciplines
  • Voor paarden die gevoelig zijn voor spierverzuring of –problemen
  • Voor paarden die zware inspanningen moeten leveren
  • Voor paarden die onregelmatige arbeid verrichten

Reviews

Wat zijn de ervaringen?
Wat een verschil!
12 april 2022

In het begin was ik een beetje terughoudend over supplementen voor spieren, ik had al verschillende andere merken gebruikt voor andere paarden en niks hielp, ze werden er enkel heel heet of fris van wat mij het gevoel gaf dat het niks ondersteunend was aan de spieren maar gewoon een opkikker om door te blijven gaan. Op aanraden van een vriendin heb ik toen Muscle Care van Pavo besteld en ben ik dit gaan bijvoeren. Ik was blij verrast toen ik mijn bestelde emmer binnen kreeg. Het bleek geen poedertje te zijn maar een supplement in de vorm van brokjes! Voor mij was dit al zeer fijn, omdat de meeste paarden poeder over het brok niet altijd willen eten en brokjes juist zo naar binnen werken. De eerste 2 weken heb ik Muscle Care s‘ochtends en s'avonds bijgevoerd en verder niks veranderd aan het standaard rantsoen, maar echt als toevoeging gebruikt. Ik merkte na 1 week al zichtbaar verschil. Het begon s'ochtends al wanneer mijn paard haar stal uit moest stappen, normaal ging dit namelijk redelijk geforceerd en soms wat moeizaam en nu was dat helemaal anders. Ook met het rijden merk ik dat er minder spanning in haar lichaam zit. Ze pakt het bit niet meer vast, wil haar rug ontspannen, haar bewegingen zijn vloeiender en ze wil echt voor je werken om sterker te worden. Vaak zag ik dan de dag na een zware training of wedstrijd dat ze echt spierpijn had en lang nodig had om te herstellen. Sinds ik Muscle Care geef heb ik haar niet meer zo gezien! Op dit moment geef ik de Muscle Care enkel de dag voor, op de dag en de dag na een zware training of wedstrijd, wat voor mij zeer positief werkt.