Pavo, voeding en verzorging van paarden
Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang handige tips, leuke acties en specialistisch advies over de gezondheid van jouw paard in je mailbox!

Aanmelden

Entrainement Engwerda

Training en koersen van dravers

Over Jeroen Engwerda

Jeroen Engwerda is een succesvol trainer van dravers. Als trainer heeft hij in het verleden al bij veel drafstallen gewerkt. Nu heeft hij al jaren zijn eigen entrainement in Biddinghuizen waar hij paarden traint en voorbereid op een carrière in de drafsport. Zijn vaste pikeur Rick Ebbinge start daarnaast de paarden op koersen in binnen- en buitenland. Grote successen worden geboekt met behulp van zijn team en zijn het resultaat van het beleid, uitgebalanceerde training en inzicht. Ieder paard wordt gezien als individu waarbij training, voeding en begeleiding wordt afgestemd op het paard en het stadium van zijn of haar loopbaan.

'Dravers hebben ontzettend veel energie nodig'

Jeroen: “Dravers hebben ontzettend veel energie nodig voor de training en prestaties die ze moeten leveren. Deze energie halen ze voornamelijk uit de voeding, en vandaar ook dat paardenvoer een grote rol speelt bij ons. Al sinds jaar en dag voeren wij Pavo aan onze dravers. Pavo EnergyControl past ons het beste vanwege de hoge energiewaarde en essentiële vetzuren. Dit voer is speciaal voor duurprestaties en onze dravers presteren er heel goed op! De koerspaarden krijgen daarnaast Pavo Triple P voor aanvang van de wedstrijden voor extra veel en snel beschikbare energie.” 

Als partner van Pavo test Jeroen daarnaast nu al een tijd een nieuw voer en dit bevalt erg goed. Hier later meer over!

Meer informatie over Jeroen Engwerda? Ga naar www.entrainementengwerda.nl