Pavo, voeding en verzorging van paarden
Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang handige tips, leuke acties en specialistisch advies over de gezondheid van jouw paard in je mailbox!

Aanmelden

Familie van der Schaft

Stal Sprengenhorst

Over Stal Sprengenhorst

Stal Sprengenhorst is de thuisbasis van Rien, Inge en Romy van der Schaft. Deze drie Grand Prix ruiters zijn met hun dressuurstal gevestigd in Wenum Wiesel. Rien van der Schaft is al vanaf jonge leeftijd actief bezig met paarden. Hij heeft al 11 paarden in de Zware Tour uitgebracht en vele paarden opgeleid tot internationaal niveau. Van 1979 tot 1983 was hij lid van het Nederlandse dressuurteam. Van 2017 tot en met 2018 is Rien bondscoach dressuur van Nederland geweest en sinds 2018 is hij bondscoach dresuur van Finland. Hij traint dan ook veel dressuurruiters in zowel binnen- als buitenland. Dochter Romy heeft de passie voor paarden en de dressuursport niet van een vreemde. Zij is eveneens succesvol op het hoogste niveau in de sport. Mede door de intensieve samenwerking met haar ouders behaalt ook zij mooie successen. 
Op Stal Sprengenhorst worden zowel eigen paarden als paarden van klanten getraind en ook uitgebracht in de sport. De topsport heeft voor familie van der Schaft prioriteit.

Het voermanagement 

Pavo ondersteunt stal Sprengenhorst met de juiste voeding. Romy vertelt: “De goede voeding en supplementen van Pavo helpen de paarden zich optimaal te ontwikkelen en te presteren in de dressuursport. Voedingsadviseur Arjan Smits helpt ons al jaren bij ons voermanagement.”

“Jonge paarden krijgen bij ons Pavo PodoGrow voor de ontwikkeling van een sterk beenwerk. Voor de (oudere) sportpaarden hebben we zowel Pavo Sportsfit, Pavo EnergyControl als Pavo TopSport, afhankelijk van het trainingsniveau en de prestaties die de paarden moeten leveren.” Aanvullend wordt er op Stal Sprenghorst nog Pavo DailyPlus, Pavo SlobberMash en Pavo Cereals- Gepunte zwarte haver gevoerd. 

“We zijn heel blij met de fijne samenwerking met Pavo en hopen hier nog lang mee door te kunnen gaan!”

Meer informatie over Stal Sprengenhorst? Ga naar www.stalsprengenhorst.com