Betaal veilig met iDEAL of Bancontact

Zakgoed, supplementen & BigBoxen

Handige bezorgservice

Pavo Condition

Gezonde brok boordevol natuurlijke vezels

Pavo Condition is de complete structuurrijke brok met een lage energiewaarde voor alle paarden en pony’s in recreatie en lichte arbeid.

Maak een keuze:
Verkrijgbaar in silo > 1000kg
Zoek verkooppunt>

Ben jij recreatief met je paard of pony bezig of actief in de basissport? Dan wil je je paard wel alle dagelijkse voedingsstoffen, zoals vitaminen en mineralen geven, maar niet teveel extra energie. Paarden die teveel energie krijgen, worden snel dik of ‘heet’ tijdens het rijden. Pavo Condition is dé complete structuurrijke brok met een lage energiewaarde voor paarden en pony’s in lichte arbeid.

Pavo Condition: structuurrijke brok voor recreatie en lichte sport

Met Pavo Condition geef je jouw paard de volledige dagelijkse verzorging aan vitaminen en mineralen. Deze suiker- en zetmeelarme brok bevat een hoog aandeel goed verteerbare vezels. Ondanks dat alle ingrediënten samengeperst zijn tot brokken, kauwt je paard er dus extra lang en veel op in vergelijking met brokken die niet zo vezelrijk zijn. En hoe langer je paard over zijn krachtvoermaaltijd doet, hoe beter dat is voor zijn maag en darmen! Daarbovenop geeft het extra lijnzaad in Pavo Condition je paard een mooie glanzende vacht.

Pavo Condition is havervrij en daarmee geschikt voor paarden die snel heet worden van haver. Ook als je net een nieuw paard hebt of begint met trainen, is Pavo Condition een fijne onderhoudsbrok om in te stappen.

Ook verkrijgbaar in BigBox

Heb jij tussen de 5 en 10 paarden die allemaal Pavo Condition gevoerd krijgen? Dan is onze Pavo BigBox de ideale grootverpakking! Een BigBox is een stuk voordeliger dan zakgoed en wordt gewoon bij je thuis of op stal geleverd. Bekijk hier alle voordelen van een BigBox.

Belangrijke eigenschappen

 • Structuurrijke dagelijkse brok
 • Voor recreatie en lichte sport
 • Alle dagelijkse vitaminen en mineralen
 • Met lijnzaad voor een mooie glans
 • Laag suiker- en zetmeelgehalte
 • Havervrij

Toepassing

Zeer geschikt voor paarden en pony’s die:

 • Recreatief gereden worden
 • Actief zijn in de basissport
 • Heet worden van haver
 • Net onder het zadel zijn
 • Weinig extra energie nodig hebben (energy level low)

Hoe intensief jij met je paard traint, bepaalt mede de hoeveelheid energie die je paard nodig heeft. Pavo Condition heeft een laag energieniveau:

Energy level low: minimaal 3-4 dagen per week, gemiddeld 30-60 minuten per dag trainen. Intensiteit bij een training van 1 uur: 29 minuten stap, 29 minuten draf en 2 minuten galop en/of springen.


Reviews

Wat zijn de ervaringen?
13 december 2022
Condition
13 mei 2020

Prima product voor lichte sport en onderhoud.

Zeer goede basisbrok
4 augustus 2020

Uitstekende brok , voer het mijn Shetlanders al jaren als krachtvoer en buiten dat ze het zeer smakelijk eten zijn ze ook steeds in uitstekende conditie. Perfecte brok.