Nieuwsbrief

Wist je dat paarden in de winter ook sterk kunnen zweten bij intensieve training?

Handige tips, leuke (webshop) acties, nieuwe onderzoeken en toffe video's willen we graag met je delen! Bekijk hier de nieuwsbrief van vorige maand

Meld je hier aan

Pavo, Tweespan Ruitersport en het KFPS bouwen samen aan de toekomst

Het KFPS heeft met Pavo en Tweespan Ruitersport een partnerschap afgesloten. Dit is vrijdag 13 september officieel beklonken tijdens de Centrale Keuring in Drachten.

Het KFPS heeft samen met de Nederlandse fokverenigingen de intentie om de competitie voor Jonge Friese Paarden met Dressuuraanleg en de Jonge Friese Paarden met Tuigaanleg op te waarderen. De nieuwe partners hebben daarbij de intentie om dit initiatief te ondersteunen. Pavo Paardenvoer omdat ze nauw betrokken zijn bij de fokkerij van het Friese paard.  Tweespan Ruitersport artikelen weet als geen ander hoe het Friese paard in elkaar zit en biedt uw de perfecte artikelen voor uw paard.  Deze twee hoofdsponsors hebben tijdens de CK2013 de deelnemers aan de JFPMD & JFPMT rubrieken laten zien hoe betrokken ze zijn bij de Friese paarden en daarom was er voor iedere deelnemer een prachtig mooi halster en een zak voer voor alle rubriekwinnaars. Een geweldig gebaar om deze competitie groter  in de markt te zetten. Aankomend najaar wordt samen met de fokverenigingen dit plan verder uitgewerkt.

Foto: De ondertekening van het partnerschap met (vlnr.) Arjan Smits van Pavo, KFPS-voorzitter Cees Roozemond en Sybren Minkema van Tweespan Ruitersport.

FOTO: JACOB MELISSEN

Overige berichten

> Pavo Ruwvoer Quickscan is gekozen tot Horses Product van het jaar!
> Pavo past vitamine- en mineralengehaltes aan in haar voeders
> EUROFINS EN PAVO PRESENTEREN DE ‘RUWVOER QUICKSCAN’
> Dressuurstal Van Baalen blij met nieuwe sponsor Pavo!
> Pavo en Tweespan zetten samenwerking Pavo Fryso Bokaal voort
> Pavo sponsor selectie World Breeding Dressage Championships
> Nieuwe Nature's Best; Minder granen en suikers verder omlaag
> Klinische Avond Paard 2016
> Pavo nieuwe official partner KNHS